Membri ai Guvernului Ciolos au primit locuinte RA-APPS. Doi dintre ei au o alta locuinta in Capitala

Membri ai Guvernului Ciolos au primit locuinte RA-APPS. Doi dintre ei au o alta locuinta in Capitala

Beneficiari de locuinte de la RA-APPS sunt si Paul Gheorghiu, director de cabinet al Primului Ministru, cu rang de Secretar de Stat, caruia i s-a atribuit un apartament de 195,14 mp, chiria fiind de 1032,84 lei, Mihail Lisetchi, Secretar de Stat la Ministerul pentru Consultare Publica si Dialog Civic, beneficiaza de o locuinta de 96,95 mp, chiria fiind stabilita la suma de 1856,60 lei.

acum 54 luni (16 Jan 2016)

Pe lista ministrilor din guvernul Ciolos care beneficiaza de locuinte de la stat se afla Patriciu Achimas-Cadariu, care gestioneaza domeniul Sanatatii, el primind un apartament de 146,56 mp la care chiria este de 1.489 lei. Ciprian Bucur, ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, beneficiaza de un apartament de serviciu de 120,02 mp, chiria fiind de 898 lei.

Beneficiari de locuinte de la RA-APPS sunt si Paul Gheorghiu, director de cabinet al Primului Ministru, cu rang de Secretar de Stat, caruia i s-a atribuit un apartament de 195,14 mp, chiria fiind de 1032,84 lei, Mihail Lisetchi, Secretar de Stat la Ministerul pentru Consultare Publica si Dialog Civic, beneficiaza de o locuinta de 96,95 mp, chiria fiind stabilita la suma de 1856,60 lei. Sorin-Ioan Radu, Secretar de Stat la Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, a primit o locuinta de serviciu de 105,23 mp cu o chirie stabilita la 717,96 lei si Secretarului de Stat in cadrul Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor, Erika Stanciu, i s-a dat o locuinta de 153,92 mp, chiria fiind de 583,94 lei. 101/2011, cu modificarile si completarile ulterioare, astfel ca "se pot atribui temporar imobile cu destinatia de locuinta de serviciu din fondul locativ aflat in administrarea RA-APPS ministrilor, inclusiv persoanelor care ocupa functii asimilate celei de ministru si ministrilor delegati, pe durata mandatului, respectiv secretarilor de stat si persoanelor care ocupa functii asimilate celei de secretar de stat, pe o perioada de 3 luni de la data numirii in functie". 146 care precizeaza ca "la propunerea motivata a conducatorilor institutiilor publice in cadrul careia este incadrat demnitarul respectiv, de prevederile ordonantei poate beneficia si demnitarul care are o locuinta proprietate personala sau coproprietate in municipiul Bucuresti, dar care, in exercitarea atributiilor legale isi desfasoara activitatea in conditii de risc inalt, din motive de siguranta si protectie... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro