Melescanu s-a intalnit cu ambasadorul Kazahstanului si cu o delegatie a KazMunayGas. Care au fost temele de discutie

Melescanu s-a intalnit cu ambasadorul Kazahstanului si cu o delegatie a KazMunayGas. Care au fost temele de discutie

Teodor Melescanu si ambasadorul Kazahstanului, Daulet Batrasev, au discutat despre relatiile economice dintre cele doua tari, in special in domeniul energetic.""Ministrul Teodor Melescanu a exprimat aprecierea pentru interesul manifestat de Republica Kazahstan de a fi un partener solid pentru Romania in indeplinirea obiectivului de diversificare a surselor si rutelor de aprovizionare cu energie in bazinul Marii Negre.

acum 71 luni (2 Mar 2017)

Teodor Melescanu si ambasadorul Kazahstanului, Daulet Batrasev, au discutat despre relatiile economice dintre cele doua tari, in special in domeniul energetic.""Ministrul Teodor Melescanu a exprimat aprecierea pentru interesul manifestat de Republica Kazahstan de a fi un partener solid pentru Romania in indeplinirea obiectivului de diversificare a surselor si rutelor de aprovizionare cu energie in bazinul Marii Negre. Totodata, a punctat potentialul Republicii Kazahstan de a deveni un furnizor important de gaze naturale in dezvoltarea de proiecte europene in domeniul energetic", informeaza Ministerul de Externe.

Reprezentantii KMG International (KMGI), fostul grup Rompetrol, si cei ai Guvernului roman se vor intalni la discutii "in curand", pentru a ajunge la o concluzie privind sechestrul pus pe activele Petromidia de catre DIICOT, declara, pe 4 februarie, pentru News.ro, Catalin Dumitru, vicepresedinte senior al KMG International.

In 27 iulie 2016, KazMunayGas a initiat proceduri legale impotriva Romaniei, dupa ce procurorii DIICOT au pus sub sechestru rafinaria Petromidia, intrerupand in acest fel planul de vanzare a unei participatii de control catre o companie chineza. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro