Melescanu s-a inscris la BEC ca independent

Melescanu s-a inscris la BEC ca independent

"Va propun sa luati act de demisia din functia de director al Serviciului de Informatii Externe a domnului Teodor-Viorel Melescanu si sa declarati vacanta aceasta functie ", se arata in scrisoarea transmisa de seful statului lui Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, si lui Valeriu Zgonea, seful Camerei Deputatilor.

acum 110 luni (23 Sep 2014)

Sunt candidat independent sprijinit de mai multe organizatii", a declarat Melescanu, la BEC.

Teodor Melescanu a renuntat luni la conducerea spionajului romanesc pentru a intra in cursa pentru Palatul Cotroceni, confirmand astfel un zvon ce trena de saptamani bune. Decizia lui Melescanu de a demisiona din fruntea SIE a fost anuntata de presedintele Traian Basescu, care i-a instiintat pe presedintii celor doua Camere ale Parlamentului.

"Va propun sa luati act de demisia din functia de director al Serviciului de Informatii Externe a domnului Teodor-Viorel Melescanu si sa declarati vacanta aceasta functie ", se arata in scrisoarea transmisa de seful statului lui Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, si lui Valeriu Zgonea, seful Camerei Deputatilor. Conform legii, directorul SIE este numit de Consiliul Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) la propunerea presedintelui Romaniei, care este si seful CSAT.

Citeste si:

Teodor Melescanu a demisionat din fruntea SIE si "se incalzeste" pentru Cotroceni

Directorul Serviciului de Informatii Externe (SIE) a demisionat astazi din functie, urmand sa se inscrie in cursa electorala pentru Cotroceni.

Alegeri prezidentiale: Teodor Melescanu vine la spartul targului

Directorul Serviciului de Informatii Externe, Teodor Melescanu, si-ar putea anunta luni candidatura la alegerile prezidentiale. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro