Melania si Donald Trump nu participa la gala Centrului Kennedy, unde sunt premiati marii artisti. Ce motiv a invocat Casa Alba

Casa Alba a anuntat, sambata, ca presedintele Donald Trump si sotia acestuia, Melania, nu vor participa anul acesta la gala Kennedy Center Honors, o manifestare dedicata marilor artisti, informeaza ziarul New York Times.

acum 78 luni (20 Aug 2017)

Casa Alba a anuntat, sambata, ca presedintele Donald Trump si sotia acestuia, Melania, nu vor participa anul acesta la gala Kennedy Center Honors, o manifestare dedicata marilor artisti, informeaza ziarul New York Times. Presedintele si Prima Doamna au decis sa nu participe anul acesta la activittati pentru a permite premiatilor sa se bucure fara implicare politica.

Kennedy Center Honors sunt premii acordate anual, incepand din anul 1978, unor artisti care, fara a fi neaparat cetateni ai SUA, au contribuit pe parcursul carierei la dezvoltarea si promovarea culturii americane.

Anul trecut, la gala Kennedy Center Honors au fost premiati, printre altii, actorul Al Pacino, membrii trupei The Eagles si interpreta de muzica gospel Mavis Staples.

Refuzul cuplului Trump de a veni la gala din 2017 este pus de presa americana pe seama criticilor publice legate de actiunile si declaratiile lui Donald Trump. In paralel, unii artisti invitati au anuntat si ei ca nu vor fi prezenti la Kennedy Center Honors in acest an.

Un asemenea refuz a venit din partea dansatoarei si coregrafei Carmen de Lavallade care si-a explicat decizia "in lumina diviziunii sociale si morale in care s-a implicat actuala noastra conducere". ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro