Melania Medeleanu prezinta un nou jurnal, la Prima TV: "La avem modele. Dar nu dintre cele care se dezbraca pentru succes"

Romania e si tara in care tineri inteligenti demareaza afaceri de succes fara sa fie corupti, tara in care mai bine de 100.000 de oameni ies intr-un weekend s-o curete de mizerie, tara in care milioane de oameni vor si pot sa aiba un cuvant de spus Melania Medeleanu, prezentatoare TV Astfel, in partea a doua a jurnalului, "oamenii care au reusit sa invinga destinul potrivnic" vor fi cei mentionati. Romania e si tara in care medici buni se incapataneaza sa ramana si sa-si faca meseria, tara in care tineri inteligenti demareaza afaceri de succes fara sa fie corupti, tara in care mai bine de 100.000 de oameni ies intr-un weekend s-o curete de mizerie, tara in care milioane de oameni vor si pot sa aiba un cuvant de spus", mai spune aceasta.

acum 95 luni (9 Jan 2015)

Melania Medeleanu prezinta, din 12 ianuarie, de la ora 23:00, un nou jurnal denumit "Focus din Inima Romaniei", prin care informatia sintetizata este completata cu povestile care merita sa ajunga la inimile romanilor. Astfel, Prima TV propune "un jurnal de seara destinat celor care isi doresc sa vada stirile zilei, dar ajung tarziu in fata televizoarelor". "Prima TV revine, dupa ceva vreme, cu un jurnal de seara destinat celor care isi doresc sa vada stirile zilei, dar ajung tarziu in fata televizoarelor. Ne dorim sa-i avem alaturi pe aceia care simt nevoia, aproape de finalul zilei, sa afle lucrurile importante si care nu se regasesc in oferta, mai degraba redusa, de pe piata TV la ora 23:00.

Aceeasi prezentatoarea TV spune ca indiferent de numele sau, orice jurnal trebuie sa aduca informatie relevanta pentru public, iar "Focus din Inima Romaniei" completeaza informatia de interes din timpul zilei cu povesti ale romanilor de succes. Romania e si tara in care tineri inteligenti demareaza afaceri de succes fara sa fie corupti, tara in care mai bine de 100.000 de oameni ies intr-un weekend s-o curete de mizerie, tara in care milioane de oameni vor si pot sa aiba un cuvant de spus

Melania Medeleanu, prezentatoare TV

Astfel, in partea a doua a jurnalului, "oamenii care au reusit sa invinga destinul potrivnic" vor fi cei mentionati. "Vorbim despre oameni care s-au luptat cu nedreptatile si le-au invins, oameni care stiu ca statutul de cetatean nu inseamna sa astepti, pasiv, ca lucrurile din jurul tau sa se schimbe, ci determina ei insisi schimbarea acolo unde e nevoie", completeaza Melania Medeleanu.

Prin acest nou tip de jurnal TV, Melania Medeleanu vrea sa completeze oferta Focus cu programe de interes pentru publicul activ, dar si sa aduca modele de succes in atentia telespectatorilor. Romania e si tara in care medici buni se incapataneaza sa ramana si sa-si faca mese... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro