Melania Medeleanu, despre lumea perfecta "Utopia": "Fericirea tine de felul in care alegi sa-ti petreci viata"

Si ajutorul aproapelui este la fel de important intr-o societate care s-ar construi de la zero, in opinia vedetei Prima TV. Conceput de geniul John de Mol (cel care a creat si formatul "Big Brother") si descris drept "cel mai ofertant produs pe care piata media il ofera in acest moment", formatul TV "Utopia" se anunta urmatoarea revelatie in materie de reality-show-uri, pentru ca va avea o anvergura nemaiintalnita pana acum.

acum 69 luni (13 Sep 2014)

Si ajutorul aproapelui este la fel de important intr-o societate care s-ar construi de la zero, in opinia vedetei Prima TV. "Mi-as dori sa am alaturi oameni pe care sa-i iubesc si care sa ma iubeasca, oameni care sa-mi dea umarul lor atunci cand am nevoie de el", spune Melania Medeleanu.

Ea nu minimalizeaza rolul conducatorului intr-o lume noua, dar considera ca oamenii ar trebui sa se gandesca mai bine la ce-si doresc si sa nu astepte totul la un singur individ.

Melania Medeleanu considera ca noul experiment social "Utopia", care va incepe in curand, la Prima TV, este o sansa pentru mintile si caracterele puternice, o sansa care se arata o singura data in viata.

Conceput de geniul John de Mol (cel care a creat si formatul "Big Brother") si descris drept "cel mai ofertant produs pe care piata media il ofera in acest moment", formatul TV "Utopia" se anunta urmatoarea revelatie in materie de reality-show-uri, pentru ca va avea o anvergura nemaiintalnita pana acum.

15 oameni vor lua totul de la zero, intr-o lume fara legi si fara reguli, si vor incerca, timp de un an, sa creeze societatea perfecta. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro