Mel Gibson si iubita sa, cu 35 de ani mai mica, au furat privirile pe covorul rosu de la Cannes 2016: cine este tanara

Mel Gibson si iubita sa, cu 35 de ani mai mica, au furat privirile pe covorul rosu de la Cannes 2016: cine este tanara

La ceremonia de incheiere a Festivalului International de Film de la Cannes, Mel Gibson si Rosalind Ross si-au facut aparitia zambitori si s-au sarutat in fata fotografilor. La varsta de noua ani, Ross a luat parte la primul show de echitatie, iar prima aparitie internationala a avut-o in anul 1999, cand a participat la un concurs european din partea Sundance Vaulting Club. Mel Gibson a fost casatorit vreme de 26 de ani cu asistenta medicala Robyn Denise, alaturi de care are o fiica, sase fii si trei nepoti.

acum 66 luni (24 May 2016)

La ceremonia de incheiere a Festivalului International de Film de la Cannes, Mel Gibson si Rosalind Ross si-au facut aparitia zambitori si s-au sarutat in fata fotografilor. Dublu laureat al premiului Oscar, Gibson a fost insotit de iubita sa si la premiera noului sau film, "Blood Father". Cei doi s-au cunoscut in primavara anului trecut, cand Ross a aplicat pentru un post la compania detinuta de artist, au inceput sa iasa impreuna cateva luni mai tarziu, insa si-au oficializat relatia la editia din acest an a premiilor Globul de Aur.

Ross este la randul ei milionara, detinand o resedinta in valoare de peste 1,5 milioane de dolari in Santa Monica, si incearca sa-si cladeasca o cariera la Hollywood ca scenarista.

Fostul partener de echitatie si un prieten apropiat al tinerei, Devon Maitozo, a dezvaluit pentru "Daily Mail" ca Ross este o persoana retrasa, iar publicitatea negativa ce a venit odata cu relatia cu starul american a afectat-o. La varsta de noua ani, Ross a luat parte la primul show de echitatie, iar prima aparitie internationala a avut-o in anul 1999, cand a participat la un concurs european din partea Sundance Vaulting Club.

Cinci ani mai tarziu, Ross castiga medalia de bronz pentru SUA in cadrul World Vaulting Championships din Austria, iar in 2006 a primit medalia de argint la o competitie din Germania. In prezent, Ross a renuntat la echitatie, chiar daca este una dintre cele mai premiate sportive din domeniu, si se dedica scrisului, fiind considerata "una dintre cele mai ambitioase tinere talente de la Hollywood". Mel Gibson a fost casatorit vreme de 26 de ani cu asistenta medicala Robyn Denise, alaturi de care are o fiica, sase fii si trei nepoti. Din acel moment, Mel Gibson a fost extrem de protectiv cu viata privata, foarte putine detalii despre relatiile sale ulterioare iesind la iveala. El a castigat doua premii Oscar, la categoriile Cel mai bun regizor si Cel mai bun film, in 1995, cu filmul "Braveheart/Inima neinfric... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro