Mel Gibson, despre comentariile anti-semite facute in urma cu 10 ani: "Se pare ca nu am voie sa am o cadere nervoasa"

Mel Gibson, despre comentariile anti-semite facute in urma cu 10 ani:

Dar nu au existat niciodata.""Niciodata nu am discriminat pe nimeni" Gibson a precizat si ca nu se considera o persoana plina de ura si considera ca nu ar trebui sa fie judecat din prisma unor lucruri pe care le-a spus dupa ce consumase alcool. Si mi se pare foarte nedrept ca un episod petrecut pe bancheta din spate a unei masini de politie, dupa opt shoturi duble de tequila, sa-mi dicteze viata, munca, cariera si toate convingerile pe care le-am avut si mi le mentin", a explicat Mel Gibson.

acum 44 luni (30 Oct 2016)

Intr-un interviu recent pentru "Variety", Mel Gibson a discutat deschis despre incidentul din vara anului 2006, cand a fost arestat din cauza faptului ca se afla la volan in stare avansata de ebrietate. Mai mult, unul dintre politisti a inregistrat momentul in care actorul a avut o cadere nervoasa si a facut o serie de afirmatii care ulterior aproape ca i-au ruinat cariera, printre care ca "evreii sunt vinovati pentru toate razboaiele din lume." "Mi se pare extrem de enervant ca oamenii tot aduc in discutie acel incident"

"A fost un incident nefericit", a declarat artistul in momentul in care a fost chestionat despre ce simte fata de reticenta unor cineasti de a mai lucra cu el dupa acele comentarii. Am fost inregistrat in mod ilegal de catre un ofiter al politiei lipsit de scupule, care nu a fost niciodata judecat pentru acel gest.

Artistul a subliniat ca si-a cerut iertare si considera ca oamenii ar trebui sa treaca peste acel incident, mai ales dupa atata timp: "Au trecut 10 ani de atunci. Cu siguranta daca as fi fost omul pe care ei l-au descris - un individ rau si plin de ura - ar fi existat si dovezi ale actiunilor mele de acest fel. Dar nu au existat niciodata.""Niciodata nu am discriminat pe nimeni"

Gibson a precizat si ca nu se considera o persoana plina de ura si considera ca nu ar trebui sa fie judecat din prisma unor lucruri pe care le-a spus dupa ce consumase alcool. "Niciodata nu am discriminat pe nimeni si nici nu am facut lucruri care sa sustina o astfel de reputatie. Si mi se pare foarte nedrept ca un episod petrecut pe bancheta din spate a unei masini de politie, dupa opt shoturi duble de tequila, sa-mi dicteze viata, munca, cariera si toate convingerile pe care le-am avut si mi le mentin", a explicat Mel Gibson.

"Patimile" lui Mel Gibson

Dupa acel incident, Gibson a fost marginalizat de Hollywood, comentariile transformandu-l in... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro