Mel Gibson a confirmat ca lucreaza la o continuare a filmului "Patimile lui Hristos": "Este un experiment urias"

Mel Gibson, care a avut o aparitie-surpriza la un eveniment al asociatiei evanghelice SoCal Harvest, in Anaheim (California), a discutat cu gazda, Greg Laurie, despre noul sau proiect cinematografic, dezvaluind ca "Invierea", scris de Randall Wallace, se afla in etapa de preproductie, scrie "The Telegraph". De asemenea, Wallace a mai dezvaluit ca oamenii din comunitatea crestina i-au convins pe el si pe Gibson sa faca un al doilea film pe aceasta tema: "Comunitatea evanghelica este de parere ca este cel mai mare film lansat vreodata de Hollywood si ne-au tot spus ca o continuare ar fi si mai mareata."

acum 53 luni (5 Sep 2016)

Mel Gibson, care a avut o aparitie-surpriza la un eveniment al asociatiei evanghelice SoCal Harvest, in Anaheim (California), a discutat cu gazda, Greg Laurie, despre noul sau proiect cinematografic, dezvaluind ca "Invierea", scris de Randall Wallace, se afla in etapa de preproductie, scrie "The Telegraph". "Desigur, este un subiect mare si este nevoie sa fie urmarit cu atentie, pentru ca nu vrem sa facem doar o trecere in revista a lui, sa citim ce s-a intamplat. Dar sa citim, sa experimentam si sa cercetam intelesurile mai profunde inseamna sa alocam un timp mai indelungat, iar de asta se ocupa Randall Wallace", a mai adaugat Mel Gibson.

Scenaristul Randall Wallace, care a fost nominalizat la Oscar pentru "Inima neinfricata/ Braveheart", film ce i-a adus lui Mel Gibson Oscarul la categoriile Cea mai buna regie si Cel mai bun film , a declarat pentru "The Hollywood Reporter" ca Reinvierea este o specialitate de-a sa.

sunt un inceput si mai sunt multe de spus despre asta", a precizat scenaristul, care a mai lucrat cu Gibson si la drama despre Al Doilea Razboi Mondial, "Hacksaw Ridge".

De asemenea, Wallace a mai dezvaluit ca oamenii din comunitatea crestina i-au convins pe el si pe Gibson sa faca un al doilea film pe aceasta tema: "Comunitatea evanghelica este de parere ca

este cel mai mare film lansat vreodata de Hollywood si ne-au tot spus ca o continuare ar fi si mai mareata."

Regizat de Gibson, "Patimile lui Hristos/ The Passion of the Christ" i-a avut in distributie pe Jim Caviezel (Isus), Monica Bellucci (Maria Magdalena) si Maia Morgenstern (Maria) si a generat incasari de 612 milioane de dolari in intreaga lume. In luna februarie a acestui an, Sony a lansat "Risen" - care preia aceeasi tema -, film ce a avut incasari de 46 de milioane de dolari, la o investitie de 20 de milioane de dolari. El a castigat doua premii Oscar, la categoriile Cel mai bun regizor si Cel mai bu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro