Mega-iaht de 1 miliard de dolari: cum arata ambarcatiunea de lux la care ravnesc oligarhii

Mega-iaht de 1 miliard de dolari: cum arata ambarcatiunea de lux la care ravnesc oligarhii

Cu o lungime de 145 de metri, Admiral X-Force a fost conceput de studioul Dobroserdov Design din Monaco, in cooperare cu Admiral Centro Stile, fiind defint de aspectul minimalist.

acum 91 luni (21 Jun 2015)

Cu o lungime de 145 de metri, Admiral X-Force a fost conceput de studioul Dobroserdov Design din Monaco, in cooperare cu Admiral Centro Stile, fiind defint de aspectul minimalist. Impresionanta este si zona interioara de plaja si spa, care este situata pe doua niveluri amenajate la pupa, cu piscine interioare,dar si in aer liber, sezlonguri si un bar, noteaza Daily Mail.

O adevarata bijuterie in tonuri argintii si aurii este si salonul principal, sitat tot pe doua niveluri. Bineinteles, nu putea sa lipseasca puntea de observatie caracterizata de ferestrele care se ridica pana la tavan.

Proprietarul se va rasfata in apartamente care ocupa jumatate de punte, iar restul spatiului este ocupat apartamente pentru oaspeti, dotate cu terase. Iahtul mai include doua cinematografe, sali de sport, doua heliporturi, un garaj care poate gazdui masini, dar si un elicopter, o plaja exterioara si skijet-uri. Cu siguranta, ofera o perspectiva noua asupra conceptului de mega-iaht. Nu va fi facuta niciun fel de economie, decadenta fiind cuvantul care il descrie cel mai bine", a declarat purtatorul de cuvant al firmei italiene. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro