Medicul stomatolog care pune bazele turismului medical de la sat: vrea sa arate strainilor comuna in care s-a nascut

Medicul stomatolog care pune bazele turismului medical de la sat: vrea sa arate strainilor comuna in care s-a nascut

Dupa ani buni petrecuti departe de localitatea natala, in agitatul Bucuresti, medicul stomatolog Cristina Petreus s-a decis sa revina acasa si sa sprijine micul sat ialomitean. Oricat ar parea de neobisnuit, acest concept presupune tratarea problemelor medicale ale oamenilor care apeleaza la serviciile specialistilor, beneficiind dincolo de tratamente de posibilitatea de a cunoaste oameni, locuri si traditii locale inedite.

acum 35 luni (19 Feb 2017)

Dupa ani buni petrecuti departe de localitatea natala, in agitatul Bucuresti, medicul stomatolog Cristina Petreus s-a decis sa revina acasa si sa sprijine micul sat ialomitean. Asa ca a realizat un proiect cu finantare europeana, reusind sa beneficieze de 250.000 de euro, bani pe care i-a investit intr-un cabinet stomatologic dotat la ultimele standarde.

Super-clinica de la tara

Cabinetul stomatologic al medicului Cristina Petreus este in realitate o clinica moderna, dotata cu cele mai noi aparate in domeniul stomatologiei.

Specialistii in stomatologie din Dridu FOTO: Facebook.com/Cristina Petreus

Dincolo de aparatura, medicul Cristina Petreus a reusit sa convinga sa fie alaturi de ea mai multi specialisti, pe care i-a cunoscut la Bucuresti. O echipa de patru medici cu state vechi in bransa, scoliti si formati la cele mai renumite cabinete de profil din Capitala, bat saptamanal ulitele din Dridu pentru a avea grija de dantura oamenilor din intreg judetul Ialomita.

FOTO: Facebook.com/Cristina Petreus

"Trebuie sa va spun ca, dincolo de localnicii din Dridu, la serviciile noastre apeleaza si oameni din Bucuresti si din Ialomita. Pacientii sunt foarte incantati de serviciile pe care noi le oferim", mai spune medicul Cristina Petreus.

Turism medical la Dridu

La trei ani si jumatate de la inaugurarea clinicii dentare, Cristina Petreus s-a decis sa-si dezvolte afacerea pe care a realizat-o. Avand in vedere adresabilitatea mare a pacientilor, ea incearca sa puna bazele unui concept mai putin cunoscut in Romania: un anumit tip de turism medical.

Oricat ar parea de neobisnuit, acest concept presupune tratarea problemelor medicale ale oamenilor care apeleaza la serviciile specialistilor, beneficiind dincolo de tratamente de posibilitatea de a cunoaste oameni, locuri si traditii locale inedite.

Citeste intreg articolul pe adevarul.ro