Medicul lui Michael Schumacher a dezvaluit de cati ani are nevoie fostul pilot pentru a-si reveni

Medicul lui Michael Schumacher a dezvaluit de cati ani are nevoie fostul pilot pentru a-si reveni

Schumacher se afla la domiciliul sau din Elvetia, unde zilnic este supravegheat de o echipa de 15 medici, care se lupta sa-l aduca pe linia de plutire.

acum 108 luni (17 Feb 2015)

Schumacher se afla la domiciliul sau din Elvetia, unde zilnic este supravegheat de o echipa de 15 medici, care se lupta sa-l aduca pe linia de plutire. Fostul pilot a slabit dramatic si are sub 45 de kilograme, iar gradul sau de constientizare a ceea ce se intampla in jurul sau este limitat. Medicul care l-a avut in grija la Spitalul din Grenoble, acolo unde Schumi a stat cateva luni bune, a dezvaluit ca Michael are nevoie de mult timp pentru a progresa.

"Trebuie sa treaca cel putin trei ani pentru a se vedea o imbunatatire", a explicat profesorul Jean Francois Payen, de la Spitalul Universitar din Grenoble, citat de cotidianul spaniol sport.es. Familia lui Michael Schumacher e decisa sa faca orice efort pentru ca el sa-si revina si a cheltuit pana acum 13,5 milioane de euro pentru a-i asigura recuperarea.

Fostul campion mondial continua recuperarea dupa gravul accident de schi suferit in urma cu un an de zile. Creierul sau functioneaza, este un semn ca este viu si intelege, chiar daca este prizonierul unui corp imobil", scrie publicatia italiana "Autosprint.

"Vestea buna este ca Schumacher nu este imobilizat la pat. Nu vorbeste si nu se misca independent", scriu jurnalistii de la "Autosprint", potrivit Automarket. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro