Medicul care a dezvaluit cum erau tinute medicamentele sub cheie: "In loc sa se ocupe de pacienti, strang semnaturi impotriva mea"

Medicul care a dezvaluit cum erau tinute medicamentele sub cheie:

"Desi este suspendata (Laura Constantinescu), strange semnaturi impotriva mea de la diversi colegi, ii indeamna sa fie impotriva mea si incearca sa faca o situatie tensionata pe sectia de terapie, ei nu vorbesc cu mine. Dupa ce Corpul de Control a facut o inventariere a medicamentelor si le-a comparat cu soldurile din documente, s-au consemnat plusuri in gestiune in 18 cazuri, cu valoare de aproape 22.000 de lei si minusuri in doua cazuri, cu valoare de peste 400 de lei.

acum 74 luni (4 Aug 2016)

"Desi este suspendata (Laura Constantinescu), strange semnaturi impotriva mea de la diversi colegi, ii indeamna sa fie impotriva mea si incearca sa faca o situatie tensionata pe sectia de terapie, ei nu vorbesc cu mine. Ei, in loc sa se ocupe de pacienti, se ocupa de strangerea de semnaturi impotriva mea. Desi Corpul de Control a stabilit sa fie convocata o comisie de etica si disciplina, spitalul nu a pus in aplicare raportul pana acum. Sunt hartuita, nimeni nu vorbeste cu mine, chirurgi care erau prieteni cu mine se intorc cu spatele la mine spunand ca eu ii inregistrez la orice pas, dar eu nu am facut niciun fel de inregistrare", a explicat Elena Voicu pentru Mediafax. De altfel, medicul Camelia Roiu, care l-a filmat pe pacientul internat la Spitalul de Arsi cu viermi pe rani, a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook pentru a o sustine pe Elena Voicu. Ancheta a Corpului de Control Ca urmare a afirmatiilor facute de medicul Elena Voicu, Corpul de Control al Ministerului Sanatatii a demarat o ancheta la nivelul Spitalul Pantelimon. Potrivit unui comunicat de presa, stocurile de medicamente din cadrul programului AP-ATI nu au fost inventariate de cei din spital. Dupa ce Corpul de Control a facut o inventariere a medicamentelor si le-a comparat cu soldurile din documente, s-au consemnat plusuri in gestiune in 18 cazuri, cu valoare de aproape 22.000 de lei si minusuri in doua cazuri, cu valoare de peste 400 de lei. In plus erau, printre altele, 1019 flacoane de Colistina, 10 fiole de Fluimucil, 42 de flacoane de Paracetamol si 8 fiole de Dexametazona. In ceea ce priveste deficitul din gestiune, lipseau 40 de fiole de Tachiyben si o fiola de Albunorm, noteaza Ministerul Sanatatii. "O posibila cauza identificata de Corpul de Control este modalitatea de retur a medicamentelor in farmacie in cazul in care pacientii fie decedeaza, fie nu mai au medicamentul in schema de tratament aceste medicamente nefiind trecute si in gestiunea electronica", transmit oficialii. Desi ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro