Medici, victime colaterale in razboiul baronului Nicusor-bolnavior cu Justitia

Medici, victime colaterale in razboiul baronului Nicusor-bolnavior cu Justitia

A fost dus la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta si internat pe loc desi cercetarile facute de procurori ulterior au stabilit ca in momentul in care a ajuns la spital Constantinescu avea tensiune de aviator: 140/80 mmHg. El a fost judecat pentru ca in calitatea de presedinte al Consiliului Judetean a initiat doua proiecte de hotarare, adoptate apoi de plen, de evacuare a Centrului Militar Zonal din sediul pe care il ocupa, ambele fiind anulate de instanta.

acum 48 luni (9 Jun 2016)

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean (CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, este in stare sa faca orice ca sa tergiverseze o posibila condamnare pentru abuz in serviciu, in dosarul Centrului Militar Constanta. Doi medici s-au ales cu dosar penal din cauza ca baronul constantean se incapataneaza sa astepte ca judecatorii Curtii Constitutionale sa transeze conformitatea acestei infractiuni cu legea fundamentala.

De altfel, baronul PSD nici nu si-a mai ascuns intentiile, avocatul sau cerand, miercuri, ca urmatorul termen al procesului sa fie stabilit dupa 15 iunie, atunci cand Curtea Constitutionala va pronunta decizia privind abuzul in serviciu. Sefa Sectiei de cardiologie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta (SJU) Constanta, Raluca Parepa, si medicul Marius Toringhibel au fost inculpati, joi, de DNA si pusi sub control judiciar, pentru favorizarea faptuitorului, dupa ce l-au internat, miercuri dupa-amiaza, pe seful CJ Constanta pentru pretinse probleme cardiace. Aici insa, la foarte scurta vreme de la inceperea procesului, "i-a crescut tensiunea" si a cerut sa fie dus la spital. Magistratii au decis sa amane termenul si i-au permis baronului sa fie dus la spital.

A fost dus la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta si internat pe loc desi cercetarile facute de procurori ulterior au stabilit ca in momentul in care a ajuns la spital Constantinescu avea tensiune de aviator: 140/80 mmHg. EXTERNAT DE DNA DIN SPITAL

Ultima manevra de evitare a magistratilor facuta de baron i-a adus la capatul rabdarii pe anchetatori. Dupa ce Nicusor Constantinescu a fost internat, miercuri, la SJU Constanta, procurorii au vrut sa dea un avertisment serios tuturor celor care ar accepta sa-l mai ajute pe Constantinescu sa tergiverseze procesul. "Nicusor Constantinescu a fost internat in unitatea medicala, desi era obligatorie internarea sa intr-una dintre unitatile medicale ale Administratiei Nationa... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro