Medici si politisti atacati cu cutitul in urma unui accident rutier. Agresorul, retinut dupa ce a "injunghiat" o masina

Medici si politisti atacati cu cutitul in urma unui accident rutier. Agresorul, retinut dupa ce a

Totul a pornit de la un accident de circulatie petrecut in apropierea Parcului CFR (in zona de nord a orasului), de la care lucrurile au degenerat intr-un scandal ce putea sa aiba urmari tragice. Soferul a a fost condus la spital in vedere recoltarii de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, iar agresorul a fost condus la sectia de politie", a precizat cms.sef Gabriela Costin, de la IPJ Galati.

acum 56 luni (17 May 2018)

Totul a pornit de la un accident de circulatie petrecut in apropierea Parcului CFR (in zona de nord a orasului), de la care lucrurile au degenerat intr-un scandal ce putea sa aiba urmari tragice.

Soferul in varsta de 32 de ani al unei dube, probabil baut (urmeaza sa se afle dupa analizele de sange), a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina intr-un stalp, in urma coliziunii nefiind inregistrate victime. Cand au ajuns politistii la fata locului, nu era nimeni in masina, dar au dat de sofer pe o banca, in parc. Dupa ce barbatul a fost urcat in masina, un alt barbat, de 41 de ani, care in acel moment se afla in parc i-a atacat pe cei doi politisti si pe unul dintre membrii echipajului medical SMURD cu un cutit. Politistii au reusit sa il imobilizeze si pe acesta si sa il incatuseze fara a folosi armamentul din dotare. Soferul a a fost condus la spital in vedere recoltarii de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, iar agresorul a fost condus la sectia de politie", a precizat cms.sef Gabriela Costin, de la IPJ Galati.

"La un moment dat a aparut o persoana cu un cutit, care a vrut sa lovesca si politistul, cat si soferul de pe masina de urgenta. Numai prezenta de spirit a politistului a facut ca acesta sa il impinga si sa scoata pistolul. Soferul a fost luat de catre organele de politie, neavand nevoie de ajutor, cred ca mai mult au avut nevoie colegii mei care sunt foarte speriati.

Interesant este ca rudele soferului de 32 de ani spuneau ca acesta nici nu ar fi fost la volan si ca toata lumea minte. Soferul dubei si cutitarul au fost dusi la politie si urmeaza ca dupa ancheta sa se stabileasca incadrarea juridica a faptelor de care se face vinovat fiecare dintre ei. Este de mentionat ca agresorul nu a avut legatura cu accidentul, ci doar s-a sinmtit dator sa intervina in ceea ce el a considerat ca fiind "un abuz al Politiei". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro