Medic din Vaslui: "Numai Galaxia Ponta putea nascoci asta. Statul legalizeaza infractiunea de mita si o numeste plic fiscalizat? De rasul curcilor"

Psihiatrul Gheorghe Silvestrovici isi exprima nemultumirea fata de intentia guvernantilor de a fiscaliza spaga,printr-un mesaj postat pe Facebook, pe care il redam integral: "Numai GALAXIA PONTA putea nascoci o gaselnita unica in lume pentru medicii romani - PLICUL FISCALIZAT! Cultura spagii pe plaiurile mioritice seamana cu cultura hotiilor, cu cultura lenei si a muncii de mantuiala, cu cultura tepelor si escrocheriilor, cu cultura violului, cu cultura demagogiei desantate si a coruptiei politicienilor corupti, cu cultura badaraniilor si a comportamentelor nesimtite, cu cultura violentei si agresivitatii psihopatilor, cu cultura cersetoriei agresive, cu cultura mizeriei si a nesimtirii fata de mediul in care locuim.

acum 87 luni (20 Aug 2015)

Psihiatrul Gheorghe Silvestrovici isi exprima nemultumirea fata de intentia guvernantilor de a fiscaliza spaga,printr-un mesaj postat pe Facebook, pe care il redam integral:

"Numai GALAXIA PONTA putea nascoci o gaselnita unica in lume pentru medicii romani - PLICUL FISCALIZAT! De ce sa mai plateasca pacientul asigurat bani in plus pentru o asistenta medicala pe care a platit-o deja prin asigurare?

Prin faptul ca au mentinut acelasi nivel de buget de 4% din PIB pentru sanatate timp de 20 de ani, guvernantii au demonstrat mult dispret, batjocura si nesimtire fata de sanatatea oamenilor. Aici este vorba de un sistem politic corupt, care si-a batut joc de noi toti. De taranii agricultori, de profesori si invatatori, de pensionari, de pacienti. Faptul ca exista medici care cer si primesc bani trebuie pedepsit de lege. Nu poate fi judecata si condamnata o intreaga categorie profesionala, pentru grupul de medici care primesc sau cer bani pentru actul medical.

Un medic care primeste plic fiscalizat, oricand va fi umilit

Medicii nu au nevoie de spaga, atentii, coplati suplimentare din partea pacientilor. Un medic care primeste plicul fiscalizat oricand va fi umilit si santajat de celelalte grupuri profesionale. Cultura spagii pe plaiurile mioritice seamana cu cultura hotiilor, cu cultura lenei si a muncii de mantuiala, cu cultura tepelor si escrocheriilor, cu cultura violului, cu cultura demagogiei desantate si a coruptiei politicienilor corupti, cu cultura badaraniilor si a comportamentelor nesimtite, cu cultura violentei si agresivitatii psihopatilor, cu cultura cersetoriei agresive, cu cultura mizeriei si a nesimtirii fata de mediul in care locuim. Nu numai Justitia si Parchetul!", scrie medicul Gheorghe Silvestrovici pe reteaua de socializare

Cine este Gheorghe Silvestrovici

Fost sef al Sectiei Psihiatrie a Spitalului Judetean de U... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro