Meciurile de la Wimbledon au fost SUSPENDATE. Federer a parasit terenul de joc

Acuzată de lipsă de fair-play in sferturile de finală Majoritatea meciurilor de la Wimbledon au fost suspendate, inclusiv cel de pe terenul numărul 1, sfertul de finală dintre Roger Federer, al doilea favorit și Gilles Simone, cap de serie numărul 12.

acum 69 luni (8 Jul 2015)

Ploaia de la Wimbledon a afectat programul din după-amiaza zilei de miercuri.

----

Turneul de la Wimbledon are probleme din cauza vremii imprevizibile, după ce o ploaie torențială a măturat terenurile de la All England Lawn. Acuzată de lipsă de fair-play in sferturile de finală

Majoritatea meciurilor de la Wimbledon au fost suspendate, inclusiv cel de pe terenul numărul 1, sfertul de finală dintre Roger Federer, al doilea favorit și Gilles Simone, cap de serie numărul 12.

La Wimbledon vremea a fost foarte călduroasă, intreaga Europă de vest fiind afectată de caniculă, insă primii nori au inceput să se abată deasupra Londrei incă din jurul amiezii.

In timp ce pe arena centrală a fost tras acoperișul, pe celelalte terenuri, neprevăzute cu un astfel de sistem, s-au suspendat meciurile, iar iarba a fost acoperită cu prelată.

Miercuri, se dispută la Wimbledon, printre alte meciuri de dublu, sferturile de finală de la simplu masculin. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro