Meciul anului pentru FCSB. Sfaturile lui Stoichita pentru Dica: "Ne calificam in Liga Campionilor!". Ce surprize pregateste antrenorul FCSB

In aceasta seara, de la ora 21:45, pe Arena Nationala, FCSB o va intalni pe Sporting Lisabona, in returul play-off-ului Ligii Campionilor. In ultimii ani, suprafata de joc s-a tot schimbat pe cel mai mare stadion al tarii, iar acum instalarea gazonului care a fost adus de la Ferma Sabareni, de langa Bucuresti, a costat 60.000 de euro, suma care va fi suportata de FCSB si de Federatia Romana de Fotbal. Portughezii cred ca vor juca la Budapesta Cei de la Sporting au venit in Romania in noaptea de luni spre marti si au refuzat dialogul cu presa.

acum 34 luni (23 Aug 2017)

In aceasta seara, de la ora 21:45, pe Arena Nationala, FCSB o va intalni pe Sporting Lisabona, in returul play-off-ului Ligii Campionilor. Partida este transmisa in direct de Dolce Sport si PRO TV.

Dupa 0-0 in Portugalia, FCSB viseaza acum la revenirea intre cele mai bune echipe din Europa, iar prestatia din tur le da mari sperante oamenilor lui Dica, dar si suporterilor. Vicecampioana Romaniei putea sa castige la Lisabona si sa fie si mai aproape de atingerea obiectivului. Chiar si asa, directorul tehnic al Federatiei Romane de Fotbal si fost antrenor al Stelei Bucuresti, Mihai Stoichita pariaza pe calificarea ros-albastrilor in Liga Campionilor.

50.000 de oameni pe Arena Nationala

Arena Nationala va fi arhiplina la ora meciului cu Sporting. FCSB va fi incurajata de aproximativ 50.000 de oameni la returul cu Sporting, fani din toata tara anuntandu-si prezenta la duelul cu lusitanii.

Asa cum era de asteptat, bisnitarii si-au facut aparitia la Arena Nationala si profita de faptul ca la case mai sunt disponibile foarte putine tichete. Un bilet la tribuna a doua a ajuns sa coste 600 de lei.

Sfaturile lui Stoichita pentru Dica

Inaintea returului dintre FCSB si Sporting, "Romania Libera" a stat de vorba cu Mihai Stoichita. Sa nu se descopere in aparare, pentru ca exact asta asteapta cei de la Sporting, sa beneficieze de spatii.

Sigur, portughezii au o echipa buna, insa Sporting nu este o formatie de speriat. Important este sa trecem de Sporting si sa ne calificam", ne-a declarat Mihai Stoichita.

Gazon nou pe Arena Nationala

Arena Nationala beneficiaza de un gazon nou, care va fi inaugurat chiar la meciul dintre FCSB si Sporting. In ultimii ani, suprafata de joc s-a tot schimbat pe cel mai mare stadion al tarii, iar acum instalarea gazonului care a fost adus de la Ferma Sabareni, de langa Bucuresti, a costat 60.000 de euro, suma care va fi suportata de FCSB si de Federatia Romana de ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro