Meci nebun in "Groapa". Dinamo a remizat cu Astra, dupa ce a condus cu 2-0 si a jucat 35 de minute in superioritate

Meci nebun in

Pentru Dinamo au marcat Nemec '34 si Hanca '51, iar pentru Astra a punctat Sapunaru '82 si Nicoara '90+3. Fotbalul te pedepseste daca nu-l tratezi cum trebuie, cu concentrare 93 de minute, jocul a fost bun si jucatorii isi pierd din rabdare pentru ca spun ca nu a fost acel penalti.

acum 44 luni (30 Oct 2016)

Pentru Dinamo au marcat Nemec '34 si Hanca '51, iar pentru Astra a punctat Sapunaru '82 si Nicoara '90+3. Antrenor: Marius Sumudica

Cartonas rosu: Morais '57

Meciul a fost arbitrat de Cristian Balaj, ajutat de Vladimir Urizca si Aurel Onita. Suporterii i-au cerut lui Marius Sumudica sa vina la Dinamo, iar tehnicianul a scandat altaturi de ei injurii la adresa Stelei.

Antrenorul Ioan Andone considera ca arbitrul Cristian Balaj nu ar fi trebuit sa acorde penalti in minutul 90+3 al meciului dintre Dinamo si Astra, scor 2-2, din Liga I, dar a apreciat ca fotbalul "pedepseste" jucatorii cand nu sunt concentrati pana in ultimul moment. "A fost o partida ciudata, controlata de noi 80 de minute, si cu o simpla greseala cu o minge data in centru totul se darama. E clar ca nu avem experienta in asemenea situatii, timp de 80 de minute totul a fost in egula, dar nu invatam din greseli. Nu cred ca a fost penalti, cred ca s-a inselat Cristi, i-am spus la final, pentru ca Romario i-a pus mana in fata lui Popescu sa nu-i ia fata, asta i-am zis la final. Fotbalul te pedepseste daca nu-l tratezi cum trebuie, cu concentrare 93 de minute, jocul a fost bun si jucatorii isi pierd din rabdare pentru ca spun ca nu a fost acel penalti. Daca nu e penalti in minutul 93, e viciere de rezultat. Am vorbit cu Sumi, bem o cafea saptamana viitoare, e un antrenor bun, s-a vazut, nu pot spune ce mi-a zis, asa este in meseria asta", a spus Andone.

"A fost un meci viu disputat, dominat in prima parte de Dinamo, apoi ne-am reabilitat dupa ce am schimbat sistemul cu doi mijocasi centrali. Am luat un gol pe o greseala impardonabila, apoi ne-am deschis, iar Dinamo a inceput sa joace mai bine, dar imi felicit jucatorii, e un mare rezultat sa revii de la 2-0. Chiar daca au fost unele probleme de abitraj, nu uitati ca noi am dominat partida si in 10 oameni. Asta inseamna potenta si dorinta de castiga, desi juc... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro