Mazare ii cere demisia lui Ponta din fruntea PSD. Dragnea: Eu am alta opinie

Eu, daca as pierde alegerile la primarie, a doua zi mi-as depune mandatul si in niciun caz nu as arata spre cei care sunt sefi de organizatii mici, locale, ca ei sunt de vina pentru pierderea mea", a declarat Mazare, la Curtea de Apel Bucuresti, citat de Mediafax.

acum 89 luni (20 Jan 2015)

"Este, intr-adevar, o stare de nemultumire (la nivelul PSD - n.red.), sunt discutii despre felul in care este gestionat la nivel central in aceasta perioada post-electorala. Daca ma intrebati pe mine, si eu unul sunt deranjat ca sunt aratat cu degetul pentru esecul lui Ponta sau pentru esecul lui Dragnea. Eu, daca as pierde alegerile la primarie, a doua zi mi-as depune mandatul si in niciun caz nu as arata spre cei care sunt sefi de organizatii mici, locale, ca ei sunt de vina pentru pierderea mea", a declarat Mazare, la Curtea de Apel Bucuresti, citat de Mediafax. Intrebat daca Victor Ponta ar trebui sa isi dea demisia de la conducerea PSD, Radu Mazare a raspuns: "in mod normal si onorabil, da". Dupa cum stiti, la Constanta suntem o echipa foarte stransa si foarte solidari unii cu ceilalti, iar eu nu iau decizii de capul meu. Discut sa vad ce vrea si ala si ala, in momentul in care avem o opinie cristalizata o luam intr-o directie cu totii". De asemenea, primarul Constantei a subliniat ca nu a discutat, deocamdata, nici cu Marian Vanghelie si nici cu Mircea Geoana, despre o eventuala intrare in noul PSD. Eu nu sunt lider la fel de important in PSD dar, repet, eu am alta opinie, pe care mi-o sustin".

Uite congresul, nu e congresul Conducerea PSD a decis ca in luna martie sa organizeze Consiliul National, desi dupa Comitetul Executiv National din noiembrie s-a luat hotararea de a avea loc un congres extraordinar de alegere a noii conduceri. Liviu Dragnea a plecat luni intr-un turneu in teritoriu pentru a lua pulsul organizatiile si a numara cati oameni sunt de partea sa si a lui Victor Ponta. Intre timp Marian Vanghelie si Mircea Geoana continua sa adune, pe hartie, tot mai multi parlamentari care trec de partea lor. In plus, Catalin Ivan si Sebastian Ghita isi fac si ei calcule de stanga, bazate tot pe activul PSD. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro