Mayweather - Pacquiao: Cifre record la meciul secolului. Vor castiga cat Ronaldo, Messi si LeBron intr-un an

Cum a caștigat americanul al treilea titlu Cat plătește un american ca să vadă meciul In timp ce prețul pentru un bilet in arena de 20.000 locuri din Las Vegas a pornit de la peste 1000 de dolari, cele mai mari incasări ale organizatorilor sunt așteptate din sistemul pay-per-view (PPV).

acum 91 luni (30 Apr 2015)

Floyd Mayweather și Manny Pacquiao vor boxa, sambătă seara, in Las Vegas, in meciul care va depăși toate recordurile de incasări din istoria sportului.

Bursă de 300 milioane dolari

Pugiliștii Floyd Mayweather (SUA) și Manny Pacquiao (Filipine) vor lupta cu cea mai scumpă bursă din istoria boxului pe masă. Suma inițială era de 250 milioane dolari, insă așteptările privind incasările pentru această partidă au crescut o dată cu interesul tot mai mare al publicului.

Ronaldo și Messi nu caștigă atat intr-un an

Cei doi vor incasa, sambătă seară, mai mult decat caștigă Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Lionel Messi (Barcelona), James LeBron (Cleveland Cavaliers) și chiar Roger Federer (2 ATP), la un loc, intr-un an de zile. Cum a caștigat americanul al treilea titlu

Cat plătește un american ca să vadă meciul

In timp ce prețul pentru un bilet in arena de 20.000 locuri din Las Vegas a pornit de la peste 1000 de dolari, cele mai mari incasări ale organizatorilor sunt așteptate din sistemul pay-per-view (PPV). In sistemul PPV meciul va fi vandut cu circa 100 dolari pentru fiecare conectare in parte, astfel că sumele incasate se vor ridica la cateva sute de milioane de dolari. Pacquiao, deținătorul titlului WBO, a caștigat la ultima partidă suma de 23 milioane dolari, astfel că bursa pusă la bătaie in meciul lor direct este un record pentru carierele lor.

"Mi-a oferit 200.000 $ pe un bilet"

Interesul pentru partidă este unul foarte ridicat, iar un loc in tribune s-a vandut chiar și cu 10.000 dolari, cu toate că unele persoane vorbesc de sume și mai mari. Bob Arum, promoterul lui Pacquiao, a povestit un episod in care cineva i-a oferit 100.000 dolari pentru a-i face rost de un bilet.

Mayweather și Pacquiao se vor confrunta, sambătă seara (duminică, ora 06.00, Romania), partida fiind transmisă, in Romania, de ProTV. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro