Matusa victimei militarului ucigas: "Mereu era batuta. El a trecut testul psihologic pe bani". Comandantul garnizoanei: "E un eveniment neplacut"

Matusa victimei militarului ucigas:

Expertul criminolog Dan Antonescu a declarat, pentru Digi24, ca situatia este mai grava decat in alte cazuri, deoarece principalul suspect este un militar, "care ar trebui sa aiba un psihic mai ordonat, pentru ca rigorile militare ii impun acest lucru, si sa accepte si problemele vietii ca privatiunile militare si sa le rezolve pe cale normala".

acum 36 luni (24 Jan 2018)

I-a luat bani din casa si se ducea la pacanele. De o luna plecase de la el si el o urmarea prin tot orasul. Comandantul Garnizoanei Targoviste, colonelul Petre Jianu, spune ca evenimentul de la Titu pune intr-o lumina proasta armata romana. Un militar din cadrul unui depozit de materiale tehnice si-a injunghiat prietena, probabil dintr-o criza de gelozie. Am inteles ca militarul era sub influenta bauturilor alcoolice si probabil sa pe acest fond negativ s-a ajuns la moartea persoanei respective", a spus col. Plutonierul Florin Oprea are 35 de ani ani, este divortat si are doi copii. Ministerul Apararii Nationale a anuntat ca a fost suspendat pana la o decizie definitiva a instantei. De asemenea, a precizat ca subofiterul a trecut cu bine ultima testare psihologica, facuta in octombrie anul trecut. Expertul criminolog Dan Antonescu a declarat, pentru Digi24, ca situatia este mai grava decat in alte cazuri, deoarece principalul suspect este un militar, "care ar trebui sa aiba un psihic mai ordonat, pentru ca rigorile militare ii impun acest lucru, si sa accepte si problemele vietii ca privatiunile militare si sa le rezolve pe cale normala". "In momentul in care s-a racorit, a terminat ce a avut de facut in secundele in care si-a pierdut ratiunea, a realizat ce a facut si si-a dat seama ca nu are ce sa faca, unde sa fuga, si a inceput sa lucreze pentru propriul confort juridic: a anuntat politia, salvarea, s-a prezentat la politie. Stie ca asa isi creeaza niste circumstante atenuante, pe care judecatorul e obligat sa le ia in calcul cand va stabili cuantumul pedepsei", a mai spus Antonescu.

Militarul, originar din localitatea Lunguletu, traia de mai mult timp cu tanara in concubinaj, cei doi avand impreuna un copil.

CITESTE SI: VIDEO Crima de la coafor. Militarul si-a premeditat fapta: s-a dus dupa iubita lui inarmat cu un cutit si baut. "Avea mai multe aventuri" Crima de la coafor: subofiterul a spus ca iubita sa avea mai multe aventuri. Ucigasul... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro