Matusa tanarului cu HIV, care si-a infectat intentionat iubitele, arunca bomba: "Mai sunt persoane cu aceeasi boala in Segarcea care fac sex neprotejat"

Femeia a povestit ca Daniel a aflat la varsta de 5 ani ca a fost infectat cu virusul HIV. Directorul Spitalului Orasenesc din Segarcea a declarat ca matusa lui Daniel Secu a mintit in momentul in care a spus ca mai exista 20 de tineri infectati cu virusul HIV. Medicul de familie al tanarului a tras un semnal de alarma in urma cu 5 ani si a incercat sa le avertizeze pe iubitele lui Daniel ca este infectat cu virusul HIV.

acum 63 luni (23 Oct 2014)

Femeia a povestit ca Daniel a aflat la varsta de 5 ani ca a fost infectat cu virusul HIV. Matusa baiatului sustine ca acesta si-a protejat iubitele, iar tot timpul umbla cu prezervative in buzunar. "Dani a contactat virusul HIV de la Spitalul din Segarcea. Sunt fete care au avut relatii intime cu el, iar rezultatul analizelor de sange le-a iesit negativ. Toata lumea din Segarcea stia ca era infectat cu virsrul HIV. "Testul a iesit negativ" Una dintre fostele iubite ale lui Daniel Secu a povestit sub protectia anonimatului ca acesta a mintit-o in momentul in care l-a intrebat daca este infectat cu virsul HIV. "Imi aduc aminte ca unul dintre cei mai buni prieteni l-a intrebat pe Dani de fata cu mine daca este bolnav, insa nu a recunoscut absolut nimic. Eu nu am avut relatii intime cu el, insa actualul meu prieten a fost cu una dintre fostele iubite ale lui Dani. Directorul Spitalului Orasenesc din Segarcea a declarat ca matusa lui Daniel Secu a mintit in momentul in care a spus ca mai exista 20 de tineri infectati cu virusul HIV. "A declarat ca a vazut mai multi tineri la spital asteptand sa primeasca tratament pentru virsul HIV, insa medicamentele sunt eliberate de Centrul Regional de HIV/SIDA. A mintit cand a spus ca sunt si alte persoane infectate cu HIV", a precizat Doru Golfita, managerul Spitalului din Segarcea. Rudele lui Daniel Secu au povestit ca acesta nu a murit din cauza bolii. Fetele care au fost cu el au stiut tot timpul ca a fost infectat cu virusul HIV la varsta de 3 ani. Chiar nu inteleg de ce dau vina pe el", a spus mama lui Daniel Secu. Doua foste iubite infectate cu HIV, in stare grava la spital Doua foste iubite ale lui Daniel Secu sunt internate la Spitalul de Boli Infectioase din Craiova. Tinerele au fost infectate cu virusul HIV si sunt in stare grava. Una dintre acestea cantareste in momentul de fata 30 de kilograme. Daniel Secu a intretinut relatii intime neprotejate cu zeci de fete, iar acestea la randul lor au avut relatii cu alti barbati. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro