Maturia tatalui fetei pe care a ucis-o iubitul militar: "O insoteam peste tot, de frica lui. Eu eram la magazinul de langa. Ne-a urmarit. In Titu nu avem justitie"

Maturia tatalui fetei pe care a ucis-o iubitul militar:

Rudele victimei, dar si prima nevasta a barbatului au suspiciuni ca politistii din orasul dambovitean Titu nu au inregistrat nicio plangere cu privire la actele de violenta de care subofiterul, acum arestat preventiv pentru omor, le-a comis fata de sotie si concubina. I-am dat niste bani si apoi m-am dus in market sa iau niste fructe pentru copii, pentru ca el nu a avut grija de ei, fiind un jucator de noroc, un betiv.

acum 42 luni (25 Jan 2018)

Rudele victimei, dar si prima nevasta a barbatului au suspiciuni ca politistii din orasul dambovitean Titu nu au inregistrat nicio plangere cu privire la actele de violenta de care subofiterul, acum arestat preventiv pentru omor, le-a comis fata de sotie si concubina. "Mie mi-a luat sprijinul de la batranete. Mai mult, familia fetei sustine ca ucigasul ar fi fost protejat, deoarece cumnatul lui ar fi politist in Racari si asa s-ar explica, in opinia lor, potentialele interventii la acesta institutie. Daca cea mai mica cunostinta in Politie scapi de orice. Nu stiu daca si cum l-a ajutat", mai spune barbatul. "Asta ma urmareste toata viata" Durerea tatalui este cu atat mai mare cu cat crima s-a petrecut la cativa metri de el. Acesta o insotea aproape peste tot pe fata sa, de frica militarului. Marti a lasat-o la salon si s-a dus sa cumpere fructe dintr-un supermarket aflat la cativa metri. I-am dat niste bani si apoi m-am dus in market sa iau niste fructe pentru copii, pentru ca el nu a avut grija de ei, fiind un jucator de noroc, un betiv. Eram la casa si am sunat sa intreb daca iau si vinete si nu mi-a raspuns. Chestia ma va urmari toata viata, pentru ca daca stateam langa ea nu murea", mai spune tatal. Criminalul, arestat preventiv Subofiterul Florin Oprea, din Dambovita, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El este acuzat de omor, dupa ce a injunghiat-o marti pe Alexandra Marin, 25 de ani, intr-un salon de cosmetica din Titu. Barbatul nu se putea impaca cu gandul ca tanara femeie nu voia sa se mai impace cu el, fiind certati de ceva timp. Nu de putine ori ii facea adevarate scene de gelozie si era foarte violent. Apoi a luat un taxi si a mers la politie, unde s-a predat. CITESTE SI: Dovada ca politistii din Titu stiau despre bataile ingrozitoare pe care militarul criminal le aplica femeilor din viata lui Maturia tatalui fetei pe care a ucis-o iubitul militar: "O insoteam peste tot, de frica lui. Eu eram la magazinul de langa. In Titu nu avem justitie" Verif... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro