Maturatoarea sexy din Rio a devenit vedeta dupa ce pozele ei au aparut pe Internet. Cum arata in costum de baie?

Pozele ei, dintre care unele foarte sexy, au fost publicate pe contul personal de Facebook, de unde au fost redistribuite de foarte multe ori. Recent insa, Rita a decis ca vrea sa incerce o cariera de model, din moment ce a vazut cat de apreciata este frumusetea ei.

acum 55 luni (22 Jul 2015)

Rita Mattos a devenit celebra dupa ce pozele ei au inceput sa circule prin WhatsApp. Rita, in varsta de 23 de ani, a fost poreclita Papusica Maturica (Sweeper Babe). Pozele ei, dintre care unele foarte sexy, au fost publicate pe contul personal de Facebook, de unde au fost redistribuite de foarte multe ori.

Tanara a pozat inclusiv in bikini, aratand ca are o silueta de invidiat. Ca maturatoare, Rita castiga aproximativ 500 de euro pe luna, dar daca ar primi o oferta foarte buna, ar fi interesata sa pozeze si goala, scrie Daily Mail.

"Oamenii se mira ca eu lucrez ca maturatoare, dar de ce trebuie ca toate maturatoarele sa fie urate? Ea trebuie sa mature strazile si sa desfunde canalele si scurgerile blocate din cartierul Realengo din Rio de Janeiro.

Rita are un iubit cu care este impreuna de 7 ani, tot un angajat de la salubritate. Ea spune ca a fost foarte uimita de celebritatea care a venit peste noapte si este chiar deranjata de insistentele unor barbati.

Recent insa, Rita a decis ca vrea sa incerce o cariera de model, din moment ce a vazut cat de apreciata este frumusetea ei. Nu va renunta insa la slujba din salubritate, care o ajuta sa aiba sa se mentina in forma, pentru ca presupune mult efort fizic. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro