Matt LeBlanc va prezenta inca doua sezoane ale emisiunii "Top Gear"

Dupa ce Chris Evans a preluat rolul de prezentator de la Jeremy Clarkson, show-ul "Top Gear" s-a confruntat cu numeroase probleme - mai multi producatori au demisionat, cativa membri ai echipei de filmare s-au retras din emisiune, iar o parte dintre invitati au renuntat la participarea in acest show TV. Alaturi de Chris Evans si Matt LeBlanc, sezonul "Top Gear" i-a avut in randul coprezentatorilor, printre altii, pe pilotul german de curse Sabine Schmitz, Eddie Jordan - un celebru pilot de Formula 1 - si jurnalistul specializat in automobilism Rory Reid.

acum 84 luni (26 Sep 2016)

Cand incepe "Top Gear" cu Matt LeBlanc

Matt LeBlanc va fi ajutat in prezentarea acestei emisiuni de Chris Harris si Rory Reid.

Chris Evans, coprezentator alaturi de Matt LeBlanc in 2016, s-a retras din emisiunea "Top Gear" dupa un singur sezon.

Potrivit "Daily Mail", Matt LeBlanc va primi participarea sa in aceasta emisiune un onorariu de doua milioane de lire sterline. Pentru sezonul din 2017, onorariul starului american a fost de 500.000 de lire sterline. Dezastrul lui Chris Evans

Chris Evans a demisionat, recent, de la emisiunea "Top Gear", produsa de BBC, pentru care a prezentat sase episoade, dupa concedierea lui Jeremy Clarkson.

Ultimul episod al primei editii "Top Gear" prezentata de Chris Evans a inregistrat o audienta mai mica decat orice episod al show-ului din perioada in care a fost prezentat de Jeremy Clarkson, respectiv 1,9 milioane de telespectatori. Niciun episod din "era Clarkson", care a inceput in anul 2002, nu a fost urmarit de mai putin de doua milioane de telespectatori, potrivit "The Guardian".

Pe parcursul celor sase episoade, emisiunea "Top Gear" a inregistrat o medie de 2,7 de milioane de telespectatori.

Dupa ce Chris Evans a preluat rolul de prezentator de la Jeremy Clarkson, show-ul "Top Gear" s-a confruntat cu numeroase probleme - mai multi producatori au demisionat, cativa membri ai echipei de filmare s-au retras din emisiune, iar o parte dintre invitati au renuntat la participarea in acest show TV.

Cea mai recenta editie a show-ului "Top Gear" i-a avut in calitate de coprezentatori pe Chris Evans - o vedeta a radiodifuziunii britanice - si Matt LeBlanc - unul dintre actorii din distributia serialului "Friends".

Alaturi de Chris Evans si Matt LeBlanc, sezonul "Top Gear" i-a avut in randul coprezentatorilor, printre altii, pe pilotul german de curse Sa... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro