Masuri disperate in criza vaporaselor. Guvernul a primit o cladire care nu exista in acte

Masuri disperate in criza vaporaselor. Guvernul a primit o cladire care nu exista in acte

Dupa aproape doi ani in care s-au tot cautat solutii pentru blocajul birocratic din cauza caruia vaporasele nu au putut fi puse in functiune, Guvernul a decis infiintarea unei regii de administrare a canalului navigabil Bega.

acum 71 luni (9 May 2018)

Dupa aproape doi ani in care s-au tot cautat solutii pentru blocajul birocratic din cauza caruia vaporasele nu au putut fi puse in functiune, Guvernul a decis infiintarea unei regii de administrare a canalului navigabil Bega. Astfel, in urma cu aproximativ doua saptamani, primarul Timisoarei Nicolae Robu a anuntat ca pentru urgentarea rezolvarii problemei, Primaria va pune la dispozitia noii regii, care va fi subordonata Ministerului Transporturilor, un spatiu "generos" pentru sediu.

Marti dimineata, consilierii locali au fost convocati "de indata" in sedinta pentru aprobarea darii in folosinta a spatiului catre Regia Autonoma "Administratia Canalului Navigabil Bega".

Miercuri dimineata, consilierii locali au fost convocati intr-o noua sedinta "de indata" pentru a aproba inscrierea in Cartea Funciara a imobilului a carei atribuire in folosinta gratuita a regiei au aprobat-o cu o zi inainte. Cu aceasta ocazie s-a constatat ca, desi aceasta cladire e dintodeauna a noastra, ea niciodata nu a avut carte funciara si atunci va dati seama cat de greu a fost sa rezolvam aceasta problema. firma de topometrie), s-a lucrat pana dimineata, s-a gasit intelegere la OCPI, s-au facut toate de indata si suntem in masura sa putem gira ceea ce s-a facut, prima inscriere in cartea funciara.

Consilierii locali au aprobat proiectul, urmand ca Guvernul sa aprobe infiintarea Regiei Autonome "Administratia Canalului Navigabil Bega", institutie care va trebui sa reglementeze modul in care se circula pe Bega, astfel incat vaporasele sa poata fi date in folosinta. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro