Masuri de siguranta pentru o vacanta linistita in Grecia: "Cel mai bine este sa fim prevazatori, grecii sunt imprevizibili"

Masuri de siguranta pentru o vacanta linistita in Grecia:

Turistii care si-au cumparat deja pachete turistice pentru Grecia pentru urmatoarele luni nu ar trebui sa renunte la planurile de vacanta, este de parere consultantul in turism Razvan Pascu, de la Asociatia Travel Focus. Nu in ultimul rand, panica din randul grecilor ar putea sa duca la formarea de cozi mari inclusiv in supermarketuri, iar cererea mare de produse este posibil sa duca la o lipsa de stocuri, mai observa Razvan Pascu: "Ar fi bine sa plecam din tara cu mancarea platita la hotel, daca stam la un hotel mai mare.

acum 47 luni (1 Jul 2015)

Turistii care si-au cumparat deja pachete turistice pentru Grecia pentru urmatoarele luni nu ar trebui sa renunte la planurile de vacanta, este de parere consultantul in turism Razvan Pascu, de la Asociatia Travel Focus. Totusi, indicat este sa fim prevazatori si sa tinem cont de eventualele probleme cu care este posibil sa ne confruntam pe pamant elen, chiar daca Ministerul Turismului din Grecia da asigurari ca strainii veniti in vacanta nu trebuie sa-si faca griji, in ciuda crizei economice.

"Turistii care sunt deja aici sau cei care au de gand sa vina in Grecia nu vor fi afectati in niciun fel de evenimentele care au loc in tara, asa ca vor continua sa se bucure de vacanta fara nici o problema" , dupa cum au precizat oficialii greci, citati de publicatia "The Economist".

Consultantul in turism Razvan Pascu crede, pe de alta parte, ca dincolo de ceea ce spun in acest moment autoritatile elene, inclusiv ca nu vor exista probleme cu retragerea de bani de la bancomate, trebuie privit cu un oarecare scepticism.

S-a demonstrat de atatea ori ca grecii sunt imprevizibili, asa ca este important ca oamenii sa aiba bani in numerar la ei, de preferinta in bancnote mai mici, chiar daca este mai complicat si exista un risc in plus. Ar fi bine sa nu te bazezi pe bancomate pentru ca pot fi cozi foarte mari sau e posibil sa nu ai acces la bani. In cazul in care mergem cu masina personala in Grecia, cel mai bine ar fi sa alimentam la ultimele benzinarii pe care le gasim inainte sa intram in tara.

Nu in ultimul rand, panica din randul grecilor ar putea sa duca la formarea de cozi mari inclusiv in supermarketuri, iar cererea mare de produse este posibil sa duca la o lipsa de stocuri, mai observa Razvan Pascu: "Ar fi bine sa plecam din tara cu mancarea platita la hotel, daca stam la un hotel mai mare.

Acesta mai atrage atentia si asupra transportului terestru si c... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro