Masura FARA PRECEDENT luata de autoritati la granita de vest

Masura FARA PRECEDENT luata de autoritati la granita de vest

Angajati ai Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara si ai Gruparii de Jandarmi Mobile Timisoara vor actiona in baza unui plan comun de mentinere, asigurare a ordinii publice si cresterii gradului de siguranta a cetateanului, atat in punctele de trecere a frontierei de stat, cat si la frontiera verde.

acum 54 luni (30 Nov 2015)

Ca sa faca fata unui posibil nou val de migranti asteptat in timpul sarbatorilor de iarna, autoritatile din vestul tarii au decis sa dubleze paza granitelor din trei judete. Fiind o perioada cu tranzit intens preconizat, nu numai din partea romanilor care se intorc acasa pentru a petrece sarbatorile, dar si din partea migrantilor ilegali care se garbesc sa ajunga in Europa cat inca nu au fost construite garduri intre tari, decizia autoritatilor a fost sa intareasca paza in vestul tarii.

Angajati ai Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara si ai Gruparii de Jandarmi Mobile Timisoara vor actiona in baza unui plan comun de mentinere, asigurare a ordinii publice si cresterii gradului de siguranta a cetateanului, atat in punctele de trecere a frontierei de stat, cat si la frontiera verde. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro