MASTERCHEF. Tensiune maxima la MASTERCHEF! "Ma omori! Eu consider ca e prea disperat"

MASTERCHEF. Tensiune maxima la MASTERCHEF!

Acum vom avea ocazia sa ii cunoastem pe cei care s-au facut remarcati si care au reusit sa treaca de primele preselectii si sa arate in fata intregii tari cat de bine stiu sa gateasca. Acum vom avea ocazia sa ii cunoastem pe cei care s-au facut remarcati si care au reusit sa treaca de primele preselectii si sa arate in fata intregii tari cat de bine stiu sa gateasca. Fost JURAT de la MASTERCHEF, dat in judecata de un fost concurent, INJURAT in direct Georgeo Andrei, concurentul de la Masterchef care a fost injurat si batut de Florin Dumitrescu in timpul emisiunii, a intrat in direct la WOWbiz si a marturisit ca Florin este violent si ca procesul dintre cei doi inca este pe rol.

acum 63 luni (7 Oct 2014)

Tensiunea acumulata, dar si dorinta de a trece mai departe in competitie au fost elementele care si-au spus cuvantul, iar in echipa lui Silviu au aparut si primele discutii in contradictoriu imediat ce el si coechipierii lui incercau sa se decida asupra unui preparat cu care sa ii cucereasca pe Chefi, scrie Masterchef.protv.ro.

In timp ce erau trasate directivele de catre "Seful" Silviu, au fost si concurenti care au fost nevoiti sa isi gaseasca singuri ceva de facut:" Toata lumea primise o sarcina, numai eu nu si a trebuit sa imi gasesc singura", a marturisit Alexandra Andronic in fata camerelor de filmat.

Emotiile si-au spus cuvantul, iar elementul care conta cel mai mult in cea de-a doua proba, spiritul de echipa, a fost uitat repede de catre cei sase concurenti. Alexandra si Alina Laufer au fost extrem de nemultumite de felul in care Silviu s-a purtat pe durata probei:"E prea disperat. Cel mai exploziv show culinar este pe cale sa schimbe noi destine si sa impresioneze prin maretia si dinamica spectacolului. Juriul format din Chef Patrizia Paglieri, Chef FOA si Chef Adrian Hadean va fi cel care va pune la grea incercare indemanarea, cunostintele si talentul concurentilor la MASTERCHEF. Din toate colturile tarii s-au inscris mii de concurenti motivati si hotarati sa demonstreze cu orice pret ca locul lor este in bucataria MasterChef. Acum vom avea ocazia sa ii cunoastem pe cei care s-au facut remarcati si care au reusit sa treaca de primele preselectii si sa arate in fata intregii tari cat de bine stiu sa gateasca.

Se anunta o competitie care va pune in valoare talentulul concurentilor, ajutati chiar de jurati sa isi perfectioneze stilul si sa-si imbunatateasca cunostintele culinare.

Desi premiul pus in joc in valoare de 50.000 euro este unul atractiv, adevarata recunoastere pentru cel care va castiga competitia va fi data prin titlul de MasterChef al Romaniei. Si-a petrecut copilaria si adolescenta in restaurantul mamei... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro