"MasterChef": primul conflict intre membrii juriului, in aceasta seara

Primul concurent, Paul Siserman (38 de ani) este proprietar de restaurant, dar i-a promis fetitei lui, Alexandra, ca va obtine sortul "MasterChef", primind astfel confirmarea talentului sau. Rapperul Alex Dragan (32 de ani), lucreaza la o sala de jocuri, si a vrut sa surpinda juriul cu Tom Ka Gai, o supa thailandeza de pui. Bogdan Matei (29 de ani), un jucator profesionist de poker, le-a pregatit chefilor muschi de vita in sos de ciocolata cu fructe de padure si piure de ananas, dar preparatul a ajuns direct la gunoi. Concurenta, extrem de emotionata, a pregatit turban de biban de mare pe pat de piure de zuchinne si a reusit sa obtina sortul "MasterChef". Lucian Cioaca (28 de ani), pilot de linie si pasionat de iluzionism, pe care il practica de la 4 ani, a pregatit un cheese cake. Ultimul concurent care a primit sortul "MasterChef" a fost Rasty Nicolae care a preapart un tanjine de linte cu miel, iar in semn de multumire i-a oferit Patriziei Pagliari un buchet de flori intr-un polonic si a facut un selfie cu cei trei membri ai juriului.

acum 70 luni (22 Sep 2014)

Primul concurent, Paul Siserman (38 de ani) este proprietar de restaurant, dar i-a promis fetitei lui, Alexandra, ca va obtine sortul "MasterChef", primind astfel confirmarea talentului sau.

Acesta s-a prezentat in fata juriului cu o portie de calamari la tigaie, pesto si paste negre cu cerneala de sepie, dar inainte de a-si monta preparatul in farfurie, a fost supus unui test sub presiune. Astfel, in doar cateva minute, aspirantul la titlul de "MasterChef" s-a vazut obligat sa urmeze intocmai indicatiile rapide ale Patriziei Paglieri, care l-a pus sa prajeasca pastele si calamarii in pesto si ulei de masline.

Paul Siserman i-a impresionat pe cei trei chefi si a avut parte doar de cuvinte de lauda. "Ai inceput de la zero, am sa pun un unu in fata zeroului", i-a spus chef FOA, acordandu-i primul raspuns afirmativ. Tot "da" a primit si din partea chefilor Patrizia Paglieri si Adrian Hadean, acesta din urma declarand: "Am tot cautat lucruri bune sa spun despre preparat, dar farfuria pur si simplu spune toate lucrurile bune despre ea.

Mai mult decat atat, preparatul lui Paul a fost dat exemplu celorlalti concurenti: "Asa trebuie sa arate o farfurie , nu exagerati si puneti o bucatica din sufletul vostru", i-a sfatuit chef FOA.

Rapperul Alex Dragan (32 de ani), lucreaza la o sala de jocuri, si a vrut sa surpinda juriul cu Tom Ka Gai, o supa thailandeza de pui.

Chef FOA a reusit sa starneasca indignarea colegilor sai, cand a decis, fara a-i consulta, sa-i dea sortul lui Alex: "Eu iti dau sortul de acum, indiferent de ce vor zice ceilalti doi." In cele din urma, chef Adrian Hadean i-a dat dreptate colegului sau, Alex mergand mai departe, chiar daca Patrizia Paglieri a ramas la pozitia initiala, spunandu-i concurentului: "Mie nu ai de ce sa-mi multumesti, pentru ca raspunsul meu este nu".

Zina Obreja (39 de ani) este designer floral si a... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro