"MasterChef", la un pas de finala: ce probe vor avea semifinalistii

Odette, Andreea, Patricia, Tudor, Ciprian si Lambrino au fost cei sase semifinalisti care au luptat luni seara pentru cele trei locuri din marea finala "MasterChef" de la Pro TV. Pentru farfuriile lor, concurentii au primit note de la 1 la 10: Patricia - 5, Odette - 7, Andreea - 7, Ciprian - 8, Tudor - 5, Lambrino - 6.

acum 99 luni (22 Dec 2014)

Odette, Andreea, Patricia, Tudor, Ciprian si Lambrino au fost cei sase semifinalisti care au luptat luni seara pentru cele trei locuri din marea finala "MasterChef" de la Pro TV.

La prima proba, chefii au ales trei perechi de cate doi concurenti, pentru o confruntare unu la unu.

Echipele au fost urmatoarele: Odette si Patricia, Lambrino si Tudor, Andreea si Ciprian.

Odette a avut de gatit cotlete de miel in crusta de fistic si ratatouille in foietaj, iar Patricia vita cu sos de ciocolata si souffle de sparanghel. Tudor a trebuit sa prepare o lasagna in trei culori cu peste, in timp ce Lambrino a avut un curry indian de miel si orez cu turmeric. Ciprian a avut ca sarcina sa pregateasca o tarta sarata cu curcan cu sos de hribi si trufe, iar colega sa, Andreea, foie graf pe pat de mere caramelizate cu sos de visine.

Pentru farfuriile lor, concurentii au primit note de la 1 la 10: Patricia - 5, Odette - 7, Andreea - 7, Ciprian - 8, Tudor - 5, Lambrino - 6.

Cea de-a doua proba s-a dovedit la fel de dura, deoarece concurentii s-au reintalnit cu propriile greseli. De la supa de ceapa la antricot de vita sau homar, concurentii au avut de infruntat din nou propriile temeri culinare. Notele au fost urmatoarele: Patricia - 7, Odette - 7, Ciprian - 8, Andreea - 9, Tudor - 7, Lambrino - 5. La proba a treia, concurentii au putut alege sa gateasca orice preparat au vrut, de la fel principal, la desert.

Semifinalistii show-ului: Andreea, Tudor, Patricia, Ciprian, Odette si Lambrino FOTO Pro TV

Si pentru aceste preparate semifinalistii au primit note: Odette - 8, Patricia - 5, Ciprian - 7, Andreea - 6, Tudor - 9, Lambrino - 8.

Pe baza punctajului total din cele trei probe ale semifinalei, au fost desemnati cei trei finalisti ai acestui sezon "MasterChef": Odette (22 de puncte), Ciprian (23 de puncte) ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro