MASTERCHEF. Chefii de la MASTERCHEF au trecut in pozitia de concurenti

MASTERCHEF. Chefii de la MASTERCHEF au trecut in pozitia de concurenti

Cei care i-au convins pe Chefi ca au cele mai bune preparate au fost Anca Socoliuc, tanara care a pregatit un pastrav delicios, Paul Siserman, care a impresionat cu creveti gatiti exemplar si piure de mazare si Gianni, care a castigat admiratia Chefilor cu o farfurie cu homar si fructe de mare, scrie masterchef.protv.ro. Cele mai neinspirate trei preparate au fost de fapt doua si au fost gatite de George Toparceanu si de Petrica Tambac, florarul care i-a cucerit pe toti cu glumele lui.

acum 66 luni (14 Oct 2014)

Cei care i-au convins pe Chefi ca au cele mai bune preparate au fost Anca Socoliuc, tanara care a pregatit un pastrav delicios, Paul Siserman, care a impresionat cu creveti gatiti exemplar si piure de mazare si Gianni, care a castigat admiratia Chefilor cu o farfurie cu homar si fructe de mare, scrie masterchef.protv.ro.

Cele mai neinspirate trei preparate au fost de fapt doua si au fost gatite de George Toparceanu si de Petrica Tambac, florarul care i-a cucerit pe toti cu glumele lui.

Un lucru care nu s-a mai intamplat pana acum la "MasterChef" si-a gasit locul in aceasta editie: Chefii au gatit fiecare cate un preparat diferit, iar Paul Siserman, concurentul care a castigat imunitate si s-a salvat in aceasta editie, trebuia sa fie in stare sa reproduca unul dintre ele.

Iluzii, lacrimi, sperante au fost ingrediente prezente in fiecare episod, insa acum a venit momentul ca emotia sa isi faca locul pentru cei 24 de concurenti care vor primi sorturile personalizate si pozitiile in bucatarie pentru a face fata unor noi provocari.

Povestile lor, pasiunea, determinarea si telurile setate pentru acest concurs le vom afla direct de la ei. Firi diferite, cu istorii si meserii diferite, pe care ii leaga dorinta de a invata si de a fi cei mai buni, ne vor purta prin momente emotionante.

Cutia misterelor ii va pune pe concurenti in fata unui lucru neasteptat si vor trebui sa faca o calatorie in timp pentru a reusi sa treaca testul. Creativitatea si emotia sunt condimentele de baza care nu trebuie sa lipseasca din farfurii la aceasta proba.

Urmatoarea proba se va baza pe imunitatea obtinuta la cutia misterelor, iar castigatorul va avea avantajul de privi o demonstratie a celor trei chefi, care vor gati in fata lui preparate speciale ce vor trebui refacute de concurentii alesi de el. Cu toate ca se bucura de imunitate, concurentul a ales sa faca un lucru neasteptat care i-a surprins pe cei trei jurati.

Acea... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro