Masina MAI "parcata" pe trotuar. Cum schimbam treaba asta? #targovisteaparcheazacorect

Masina MAI

"Sunt situatii in care, intr-adevar, locurile de parcare in anumite zone nu sunt suficiente, dar majoritatea masinilor din filmarea de mai jos se aflau la mai putin de 50 de metri de locurile de parcare.

acum 98 luni (16 Apr 2016)

"Apelam in primul rand la bunul simt al targovistenilor care speram sa-si mute masinile". "Sunt situatii in care, intr-adevar, locurile de parcare in anumite zone nu sunt suficiente, dar majoritatea masinilor din filmarea de mai jos se aflau la mai putin de 50 de metri de locurile de parcare. De exemplu masinile din zona Catedralei Eroilor sunt la mai putin de 50 de metri de cea mai mare parcare din Targoviste. Masina Bibliotecii Judetene este la mai putin de 40 de metri de parcarea de la BRD. Recordul este batut de masina Ministerului Afacerilor Interne (politie) care se afla la numai 2 metri de locurile de parcare goale", spune cei de la Targovistea in imagini.

"Nu amenda e cea mai importanta pentru oamenii care si-au lasat masina asa, ci schimbarea atitudinii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro