Masina fara sofer de la Google va avea airbag-uri in afara masinii

Masina fara sofer de la Google va avea airbag-uri in afara masinii

Google incearca sa compenseze prin siguranta Deoarece ideea unei masini conduse in totalitate de un computer ar putea indeparta potentialii clienti, Google face tot posibilul sa asigure un nivel de protectie foarte ridicat.

acum 94 luni (25 Mar 2015)

Pentru a preveni propulsarea pietonului in aer, airbag-urile sunt realizate dintr-un material vasco-elastic ce permite un anumit grad de flexibilitate.

Airbag-urile vor fi, cel mai probabil, plasate sub capota masinii, iar atunci cand sunt declansate, acopera marginile parbrizului pe o suprafata suficient de mare incat sa atenueze un posibil impact.

Google incearca sa compenseze prin siguranta

Deoarece ideea unei masini conduse in totalitate de un computer ar putea indeparta potentialii clienti, Google face tot posibilul sa asigure un nivel de protectie foarte ridicat.

Mai mult decat atat, la siguranta masinii contribuie nu numai airbag-urile exterioare, ci si faptul ca aceasta este realizata dintr-un material spumos, iar parbrizul este flexibil.

Totusi, ideea de airbag-uri exterioare nu este complet noua, intrucat compania Volvo, a inceput, deja, sa le produca pentru modelul Volvo V40. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro