Masina acoperita cu carpete. Metoda romaneasca impotriva gerului. "Prea frig, prea ca la tara"

Masina acoperita cu carpete. Metoda romaneasca impotriva gerului.

Nu stim daca masina cu numere de Anglia este tinuta calda pentru un presupus cumparator, sa porneasca la prima cheie, ori proprietarul e chiar atat de atasat de automobil incat o apara de gerul de afara.

acum 76 luni (2 Mar 2018)

In urma cu cea timp, o fotografie realizata la Lugoj a devenit viral pe retelele de socializare. Doua carpete acoperau frumoasa masina americana, achizitionata pentru a fi inchiriata la nunti, petreceri, onomastici, filmari de videoclipuri muzicale sau alte evenimente de seama.

De aceasta data, o masina fotografiata la Timisoara este subiect de gluma pe internet. Masina aflata in zona Garii de Sud a fost acoperita de grijuliul proprietar cu doua carpete, pentru ca zilele acestea temperaturile nocturne coboara si la -18 grade Celsius. "Prea frig, prea ca la tara", a scris timisoreanca Mona Szucsik la postarea de pe pagina ei de Facebook.

Nu stim daca masina cu numere de Anglia este tinuta calda pentru un presupus cumparator, sa porneasca la prima cheie, ori proprietarul e chiar atat de atasat de automobil incat o apara de gerul de afara. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro