Masacrul de langa Craiova a pornit de la o discutie banala. Agresorul a scos pistolul artizanal, a tras la intamplare pe strada si apoi s-a sinucis. Politistii au gasit un atelier de arme intr-un beci

Doi barbati, tata si fiu, au murit vineri seara, in localitatea Palilula din judetul Dolj, dupa ce au fost impuscati de un tanar timisorean, venit in vizita la iubita sa. Politisti si procurori din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au perchezitionat casa in care locuia Dragos Furtuna, iar din imobil au fost confiscate patru arme de foc artizanale si mai multe cartuse. De asemenea, o echipa de procurori se afla si la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova pentru a-i audia pe Ion Stuparu, care a fost impuscat in antebrat, si pe Vasile Zidaru, care a fost impuscat in obraz.

acum 40 luni (3 Dec 2016)

Doi barbati, tata si fiu, au murit vineri seara, in localitatea Palilula din judetul Dolj, dupa ce au fost impuscati de un tanar timisorean, venit in vizita la iubita sa. Dragos Furtuna, de 28 de ani, s-a suparat ca i s-a cerut sa-si mute masina si a inceput sa traga la intamplare pe strada.

Cearta a pornit de la un subiect banal. Cei doi vecini, Ion si Fabian Trandafir, s-au intors acasa cu tractorul incarcat cu lemne si doreau sa-l bage in curte.

Tanarul s-a enervat si intr-un exces de furie a scos un pistol si a inceput sa traga.

"Lua pistolul si o lua pe ulita dupa Fabi, il impusca.

Tot atunci au mai fost impuscati alti doi oameni care se aflau in preajma, cand pe tanarul timisorean l-a apucat furia.

"A tras in varu-meo, a dat cu el jos, a cazut jos si dupa-aia a mai tras dupa un vecin", a povestit un martor la incident. L-am gasit pe ala impuscat jos si i-am spus sa lase arma jos, atat", a spus o victima.

Cei doi raniti au fost transportati de urgenta la spital si acum sunt in afara oricarui pericol.

Cand si-a dat seama ce a facut, agresorul si-a tras un glont in cap cu aceeasi arma.

Ancheta

La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie si un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj care a preluat ancheta in acest caz.

"Am fost si eu si am vazut acolo, ceva franturi de arme, un fel de strung improvizat intr-un beci", a spus primarul din Bucovat, Marius Cristian Tuta. A avut o altercatie minora cu cei doi barbati pe care i-a omorat si a iesit pe drum si a tras dupa mai multa lume. Stim ca si tanara sufera de depresie.

Din primele verificari se pare ca timisoreanul suferea de afectiuni psihice si se afla sub tratament.

Localnicii au povestit ca agresorul confectiona arme artizanale, iar in beciul casei oamenii legii au descoperit un adevarat arsenal.

Politisti si procurori din cadrul Parchetului de pe langa Tribu... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro