Maruntaiele, aurul si olteanul ambitios: concurentii "MasterChef", supusi celor mai grele probe de pana in prezent

Dupa ce au transformat pozele in torturi reprezentative pentru fiecare concurent, participantii de la "MasterChef" au trecut prin trei probe care au ridicat standardul nivelului de dificultate al competitiei. Rinichi de porc, fudulii de taur, burta de vita, limba de vaca, ficat de pui, creier de oaie si craniu de miel, maruntaiele sau alimentele saracilor, au fost elementele centrale ale primei probe. Ciprian si Sisserman, certandu-se FOTO Pro TV/Facebook Doi reprezentanti din fiecare echipa, Andreea si Lambrino, din echipa rosie, si Silviu si Mirabela, din echipa albastra, au urcat in zborul spre Bruxelles, de la Bucuresti, unde au preluat atributiile stewardeselor si au servit preparatele gatite de la ora 24:00 la 06:00 dimineata.

acum 114 luni (12 Nov 2014)

Dupa ce au transformat pozele in torturi reprezentative pentru fiecare concurent, participantii de la "MasterChef" au trecut prin trei probe care au ridicat standardul nivelului de dificultate al competitiei. Proba cu numarul doi a fost catalogata de majoritatea concurentilor drept cea mai grea de pana acum. Acestia au gatit o noapte intreaga pentru o firma de catering care livreaza mancare catre o companie care efectueaza zboruri din Romania. Rinichi de porc, fudulii de taur, burta de vita, limba de vaca, ficat de pui, creier de oaie si craniu de miel, maruntaiele sau alimentele saracilor, au fost elementele centrale ale primei probe.

Multi dintre aspirantii la titlul de "MasterChef" au ramas pur si simplu inmarmuriti, picand in capcana chefilor. O parte dintre ei au ales limba de vaca, desi acest organ fierbe foarte greu si nu poate fi gatita intr-o ora, timpul-limita al probei. O concurenta s-a declarat incantata de consistenta fuduliilor, nestiind cat de cremoase pot sa fie, chef Adrian Hadean marturisind ca este surprins de descoperirea ei si de largirea orizonturilor sale.

Odette a primit unul dintre cele mai dure comentarii, dupa ce a pus burta de vita la blender fara sa fie suficient de bine fiarta: "O porcarie mortala, halucinanta", i-a spus Patrizia Paglieri.

Preparatele din maruntaiele animalelor au ingrozit-o pe Patrizia Paglieri FOTO Pro TV/Facebook

Pe de alta parte, Ciprian a primit laude din partea Patriziei, aceasta fiind multumita de sosul pe care concurentul l-a pregatit.

"MasterChef", la inaltime

Pentru prima oara in "MasterChef" Romania, mancarea a fost gatita la peste 8.000 de metri altitudine, concurentii fiind introdusi in bucataria unei firme de catering care livreaza mancare pentru companiile aeriene din tara, la categoria business class. Reguliele de igiena, destul de stricte, au reprezentat primul h... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro