Marturisirile unei prostituate din Brazilia: Femeile sunt invatate aici sa nu aiba orgasme

Marturisirile unei prostituate din Brazilia: Femeile sunt invatate aici sa nu aiba orgasme

Gabriela da Silva, in varsta de 22 de ani, este o prostituata din Brazilia, care de curand si-a lansat o carte autobiografica intitulata "Placerea e de partea noastra". De asemenea, Brazilia are o populatie foarte activa sexual, numai 8 la suta dintre femei si 3 la suta dintre barbati afirmand ca nu au relatii intime, conform profesorului Carmita Abdo, coordonator al progamului de studii de sexualitate de la Universitatea din Sao Paulo.

acum 109 luni (6 Sep 2014)

Gabriela da Silva, in varsta de 22 de ani, este o prostituata din Brazilia, care de curand si-a lansat o carte autobiografica intitulata "Placerea e de partea noastra".

Chiar daca societatea braziliana nu se indigneaza cand vine vorba de promiscuitatea barbatilor, femeile din aceasta tara raman supuse criticilor atunci cand vine vorba de afisarea propriei sexualitati, spune Gabriela da Silva, licentiata in Literatura. Cu toate acestea, ea afirma ca nu este de acord cu statutul de victima pentru o escorta.

Aceasta este de parere ca societatea braziliana are o problema reala cu sexualitatea femeilor.

Brazilia este in prezent o tara in care literatura sexuala explicita pare sa fie din ce in ce mai cautata. Potrivit unui top, cartea "Dragostea nu are reguli", scrisa de Camila Moreira, a fost citita online de peste 200.000 de utilizatori.

De asemenea, Brazilia are o populatie foarte activa sexual, numai 8 la suta dintre femei si 3 la suta dintre barbati afirmand ca nu au relatii intime, conform profesorului Carmita Abdo, coordonator al progamului de studii de sexualitate de la Universitatea din Sao Paulo.

Cu toate acestea, brazilienii vorbesc foarte rar despre sex, spun Jaqueline Barbosa si Emerson Viegas, initiatorii unui site dedicat relatiilor si problemelor sexuale, care se bucura in prezent de 80.000 de vizitatori zilnic. In prezent, femeile au cucerit mult mai multa libertate sexuala, insa mai sunt multe de facut", spun cei doi.

De remarcat, noteaza ziarul american, este ca schimbarea fundamentala in comportamentul sexual al societatii braziliene ese initiat de femei, care isi incep viata sexuala din ce in mai devreme, se casatoresc mai tarziu si au cerinte din ce in ce mai mari de la barbatii lor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro