Marturiile politistilor care incatuseaza infractori. "Noroc ca m-am ferit, toporul mi-a trecut la doua degete de gat"

Marturiile politistilor care incatuseaza infractori.

Un iesean de 55 de ani, Mi-tica Tufa, a fost condamnat la 13 ani si 9 luni de inchisoare, fiind gasit vinovat de nu mai putin de noua fapte de ultraj. Faptele lui Mitica Tufa s-au petrecut pe 20 martie 2014, atunci cand patru politisti, printre care si comisarul-sef Tiberiu Do-garu, adjunctul Politiei Pascani, dar si cinci lucratori de la Serviciul de Actiuni Speciale, au mers la casa lui Tufa pentru a-l incatusa.

acum 29 luni (28 Oct 2017)

Un iesean de 55 de ani, Mi-tica Tufa, a fost condamnat la 13 ani si 9 luni de inchisoare, fiind gasit vinovat de nu mai putin de noua fapte de ultraj.

Faptele lui Mitica Tufa s-au petrecut pe 20 martie 2014, atunci cand patru politisti, printre care si comisarul-sef Tiberiu Do-garu, adjunctul Politiei Pascani, dar si cinci lucratori de la Serviciul de Actiuni Speciale, au mers la casa lui Tufa pentru a-l incatusa. Politistii au inconjurat gospodaria, insa, cand Tufa i-a vazut, a dezlegat un caine de talie mare si a pus mana pe un topor. Comisarul-sef Dogaru i-a cerut lui Tufa sa se predea, insa acesta a refuzat de mai multe ori, amenintand politistii cu moartea.

"In acel moment mai multi colegi au sarit si l-au imobilizat, deoarece acesta incerca sa loveasca cu toporul, agitandu-l in lateral, cineva a pus pe el o cada din tabla zincata", a declarat unul dintre politisti, in timpul procesului. Un alt politist a declarat ca l-a auzit pe colegul sau care fusese pe punctul de a primi un topor in cap spunand, imediat dupa incident: "Noroc ca m-am ferit, toporul mi-a trecut la doua degete de gat".

Mitica Tufa a fost incarcerat pentru fapta sa, urmand a-si petrece urmatorii 14 ani in spatele gratii pentru faptele de acum trei ani. "In baza mandatului de executare a pedepsei, barbatul, a fost incarcerat in Peniten-ciarul Iasi, in vederea executarii pedepsei", au precizat reprezentantii Politiei Iasi, care au aratat ca incatusarea barbatului s-a realizat in urma unei pechezitii domiciliare, la care au participat mai multi politisti. Ce a descoperit in timpul unei anchete

Respectul unor interlopi fata de un sef de post de la sat: "Ii vom taia gatul". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro