Marturii despre accidentul in care a fost implicat camionul cu militari care a cazut in prapastie: Soferul ar fi sarit din masina

Marturii despre accidentul in care a fost implicat camionul cu militari care a cazut in prapastie: Soferul ar fi sarit din masina

De la strada este o rapa abrupta plina de vegetatie deasa si de bolovani de mari dimensiuni, iar din vale nu exista niciun drum de acces. Curiosi, s-au apropiat pana aproape de convoiul militar care insotea camionul implicat in accident si au surprins discutii din care au dedus ca soferul ar fi sarit din cabina cand a realizat ca nu mai are frane, iar militarii care se aflau in spate au fost aruncati pur si simplu in vale.

acum 36 luni (30 Jun 2017)

De la strada este o rapa abrupta plina de vegetatie deasa si de bolovani de mari dimensiuni, iar din vale nu exista niciun drum de acces. In plus, fiarele contorsionate sunt inconjurate pur si simplu de brazi, astfel ca in aceste conditii se ajunge extrem de greu pana la camion.

Neoficial se vorbeste ca la fata locului va fi veni, in cateva ore, un utilaj prevazut cu o macara care sa extraga ceea ce a mai ramas din camion, insa manevra va fi cu siguranta una extrem de dificila si de durata.

Acest lucru se vede cu ochiul liber, pentru ca bucati mari din zid s-au desprins si s-au pravalit la vale, zeci de metri in rapa, rupand mai multi copaci tineri.

Oamenii din zona, care au casele si gradinile in imediata apropiere a locului unde s-a produs accidentul, spun ca au auzit un zgomot puternic si au iesit afara sa vada ce se intampla.

Curiosi, s-au apropiat pana aproape de convoiul militar care insotea camionul implicat in accident si au surprins discutii din care au dedus ca soferul ar fi sarit din cabina cand a realizat ca nu mai are frane, iar militarii care se aflau in spate au fost aruncati pur si simplu in vale.

Probabil ca aceasta a fost sansa lor, pentru ca cei care au ramas in cabina au fost striviti pur si simplu. Cercetarea la fata locului s-a finalizat, procurorul militar, dar si experti de la Institului National de Criminalistica au terminat verificarile, au prelevat probele si s-au retras,cel putin pentru moment. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro