Marturii cumplite ale supravietuitorilor atacului din Coasta de Fildes. Au ucis cu sange rece un copil de doar cinci ani, care a implorat mila in genunchi

Marturii cumplite ale supravietuitorilor atacului din Coasta de Fildes. Au ucis cu sange rece un copil de doar cinci ani, care a implorat mila in genunchi

Sase barbati mascati si inarmati cu pusti AK47 si grenade au atacat duminica, la ora locala 12.30 (14.30, ora Romaniei), plaja din fata hotelurilor L'Etoile du sud, La Paillote si Koral Beach din "Quartier France", in Grand-Bassam.

acum 81 luni (14 Mar 2016)

Sase barbati mascati si inarmati cu pusti AK47 si grenade au atacat duminica, la ora locala 12.30 (14.30, ora Romaniei), plaja din fata hotelurilor L'Etoile du sud, La Paillote si Koral Beach din "Quartier France", in Grand-Bassam. Optsprezece persoane au fost impuscate mortal in statiunea plina de turisti in weekend, printre care 15 civili si trei membri ai fortelor de ordine, potrivit ultimului bilant furnizat de autoritati.

Martorii spun ca atacatorii au tras la intamplare, dupa ce au strigat "Allahu Akbar". Au ucis oameni nevinovati", a povestit un supravietuitor, citat de Daily Mail.

Arme folosite de atacatori FOTO @lopezdobe/Twitter via Daily Mail

Potrivit unui alt martor, Marcel Guy, un barbat cu o barba lunga a vorbit cu doi copii in araba si a crutat viata celui care a fost in stare sa spuna o rugaciune islamica.

Cei sase atacatori au fost ucisi, a dat asigurari presedintele Coastei de Fildes, Alassane Ouattara, laudand interventia fortelor de ordine, "care au reactionat imediat".

Zeci de persoane au fost ranite si transportate la spital. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro