Marturie tulburatoare in dosarul crimei de la Lunca Muresului. Fiica fostului primar Ioan Rusu: "Ucigasul a fost un instrument. Autorii morali sunt liberi"

Marturie tulburatoare in dosarul crimei de la Lunca Muresului. Fiica fostului primar Ioan Rusu:

Tribunalul Alba a continuat in aceasta satpamana cercetarea judecatoreasca in dosarul crimei de la Lunca Muresului, cu victima fostul primar Ioan Rusu si inculpatul Barsony Gligor trimis in judecata pentru comiterea infractiunii de omor. Barbatul arestat preventiv pentru crima de la Lunca Muresului Tot ieri a mai fost audiat un martor propus de partile civile, o angajata a Primariei Lucna Muresului si prietena de familie. Sunt nemultumite de starea de incertitudine legata de autorul faptei si de atitudinea inculpatului care nu isi reucunoaste fapte.

acum 75 luni (17 Nov 2017)

Tribunalul Alba a continuat in aceasta satpamana cercetarea judecatoreasca in dosarul crimei de la Lunca Muresului, cu victima fostul primar Ioan Rusu si inculpatul Barsony Gligor trimis in judecata pentru comiterea infractiunii de omor. La acest termen au dat declaratii in fata instantei fiica victimei, Andreea, si o colega de serviciu cu fostul primar si sotia acestuia, prietena de familie a acestora. Fiica victimei a lansat in instanta o ipoteza surprinzatoare: Barsony Gligor nu ar fi singurul vinovat de moartea tatalui ei. "Din punctul medu de vedere fapta a fost premeditata. A fost un act pregatit de anumite persoane, iar inculpatul a fost instrumentul care a dus la indeplinire fapta. Daca ancheta era extinsa, existau raspunsuri la anumite intrebari pe care noi ni le punem", a spus fiica lui Ioan Rusu la Tribunalul Alba. Aceasta a vorbit si de faptul ca ar fi existat si bani la mijloc. "Felul cu traiesc fiul si fiica inculpatului arata ca dispun de anumite beneficii materiale care nu sunt justificate pintr-o activitate lucrativa in urma careia sa obtina bani. Aceasta a mai spus ca nu poate intelege cum un om pe care l-a ajutat atat de mult tatal ei a ajuns sa il ucida. Ii ducea in fiecare zi lapte pentru ca acesta s-a imbolnavit de stomac in perioada detentiei.

Barbatul arestat preventiv pentru crima de la Lunca Muresului Tot ieri a mai fost audiat un martor propus de partile civile, o angajata a Primariei Lucna Muresului si prietena de familie. Au fost profund afectati de moartea capului familieii si in continuare trec prin aceasta stare. Sunt nemultumite de starea de incertitudine legata de autorul faptei si de atitudinea inculpatului care nu isi reucunoaste fapte. De asemenea, nu cunosc motivul pentru care a luat viata victimei", a spus martora in instanta. Potivit rechizitoriului, pe fondul unui conflict spontan, Barsony Gligor i-a aplicat victimei de 62 de ani mai multe lovituri cu un cutit, cauzandu-i 20 plagi, unele taiate altele intepate, situate... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro