Marturie coplesitoare a lui Nesu, dupa cinci ani de cand a ramas paralizat: "Mi-am dorit multi bani! Ce sa fac cu ei?"

Marturie coplesitoare a lui Nesu, dupa cinci ani de cand a ramas paralizat:

Nesu apare foarte rar in public si nu vorbeste aproape deloc despre drama care i-a schimbat radical viata. Pe mine m-a ajutat sa ma descopar pe mine care eram cu adevarat, nu ce voiam eu sa par.

acum 49 luni (9 Jun 2016)

Nesu apare foarte rar in public si nu vorbeste aproape deloc despre drama care i-a schimbat radical viata. Si a doua cea mai mare, sa am fooooaarte multi bani. Nu stiu de ce mi s-a intamplat asta (accidentarea) . Pe mine m-a ajutat sa ma descopar pe mine care eram cu adevarat, nu ce voiam eu sa par.

Tot ce mi se intampla in fiecare zi ma face sa ma intorc de unde am plecat toti. Cred ca Dumnezeu mi-a dat multe daruri pe care nu le-am luat in seama, eu m-am chitit pe fotbal.

Aveam talent si la desen, la pictura, dar mai ales la modelaj. Dar, din pacate, nu le-am dat importanta. Eram animalul din om pe teren si cand plecam acasa eram mielusel linistit. Voiam sa demonstrez tuturor ca desi eram mic si firav, ma pot lupta cu oricine de la egal la egal. Lumea a iubit-o, nu stiu cat de folositoare mi-a fost asta, dar lumea m-a iubit asa.

Fotbalul e un sport vazut mai putin ortodox, dar mi-a oferit prietenii care imi erau cei mai credinciosi. Si asa m-am dus si eu pe drumul asta, al credintei", a spus Mihaita Nesu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro