Marturia unei tinere, despre incendiul din Bamboo: Focul a inceput de la acoperis. Se fuma peste tot

O tanără care se afla in clubul Bamboo din Capitală, sambătă, cand a izbucnit incendiul, a povestit, la Digi 24, că acoperișul a fost primul care a luat foc, iar fumul ieșea pe la sistemele de aerisire. Fiecare sticlă era insoţită de artificii, sticlele de Moet şi sticlele de votcă foarte scumpe, care sunt mereu insoţite de artificii.

acum 90 luni (21 Jan 2017)

O tanără care se afla in clubul Bamboo din Capitală, sambătă, cand a izbucnit incendiul, a povestit, la Digi 24, că acoperișul a fost primul care a luat foc, iar fumul ieșea pe la sistemele de aerisire. Ea a mai spus și că s-a fumat toată noaptea, "peste tot". Chiar la masă la noi fumau şi colegii pe langă mese", a declarat Corina Anghel, care a precizat că nu s-a fumat cu acordul personalului. Personalul, am fost martoră, un ospătar i-a cerut unui coleg de la masă să stingă ţigara. Fiecare sticlă era insoţită de artificii, sticlele de Moet şi sticlele de votcă foarte scumpe, care sunt mereu insoţite de artificii. Acele artificii erau insoţite la toate sticlele care veneau la masă", a completat martora.

Tanăra a mai spus că "fumul ieşea pe sus, pe la sistemele de aerisire, nicidecum in jos".

Intrebată caţi oameni erau in club, ea a spus că de ordinul sutelor, in condiţiile in care clubul este foarte mare.

"Erau de gradul sutelor, era arhiplin clubul, iar in primele linii erau sute de oamenii. Noi ceilalţi am incercat să scăpam prin locul de fumat. Locul de fumat inseamnă o cameră mare, tot in interior. De acolo ieşeai in altă curte, pe o terasă, sus. Acolo ne-am blocat noi, am ieşit pe acolo şi am stat două ore pană au venit pompierii şi ne-au oferit siguranţă ca să putem ieşi", a spus Corina Anghel.

Intrebată dacă a văzut şi alte efecte pirotehnice mai complexe, martora a susţinut că au existat doar artificiile care insoţeau sticlele de băutură.

Corina Anghel a precizat că la ora 03.27 a auzit un avertisment că a izbucnit un incendiu.

41 de oameni au ajuns in spital după incendiul din clubul Bamboo, iar zece sunt in continuare internați, la ora transmiterii acestei știri. Clubul de lux Bamboo din București, mistuit de un incendiu. Sunt 41 de răniți, din care 10 victime sunt internate in spital. Controversă legată de autorizația clubului. M... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro