Marturia unei mame disperate: "Lucan amana de un an si jumatate operatia baietelului meu. I-am dat un plic cu 4.000 de lei"

Marturia unei mame disperate:

Intr-un final, dupa mai bine de doua saptamani, la insistentele lui Bizo, Lucan si-ar fi facut putin timp si pentru Andrei: "I-am dat domnului Lucan un plic cu 4.000 de lei si de atunci a fost ceva mai atent, in sensul ca uneori imi mai raspundea la intrebari si i-a facut copilului ureteroscopie cutanata (n.r. Am cerut si alte pareri, iar domnul Bizo ne-a spus ca Andrei s-a refacut in proportie de 98% si ca mai mult de atat nici nu se poate.

acum 54 luni (31 Dec 2017)

"Acum doi ani am ajuns prin intermediul profesorului Bizo (n.r.- Aurel Bizo, fostul sef al Colegiului Medicilor, care a decedat intre timp, pe 16 septembrie) la domnul Mihai Lucan. Andrei avea hidronefroza de gradul 4 la rinichiul drept si trebuia sa fie operat cat mai repede. Timp de doua saptamani, Andrei a fost internat la institut, iar timpul trecea greu, mai ales ca, spune Larisa Malita, medicul Lucan nu-si facea timp sa discute despre starea micutului pacient. Disperata si macinata de incertitudine, mama a apelat din nou la regretatul doctor Bizo, care ar fi intervenit pe langa Lucan, spune femeia. Intr-un final, dupa mai bine de doua saptamani, la insistentele lui Bizo, Lucan si-ar fi facut putin timp si pentru Andrei: "I-am dat domnului Lucan un plic cu 4.000 de lei si de atunci a fost ceva mai atent, in sensul ca uneori imi mai raspundea la intrebari si i-a facut copilului ureteroscopie cutanata (n.r.

"A spus ca nu stie cine suntem"

Desi lucrurile pareau in sfarsit sa se indrepte in directia buna, problemele au reaparut la scurt timp. Asa cum stabilise Mihai Lucan, Larisa Malita a revenit cu baietelul la institut dupa doua saptamani, pentru ca lui Andrei sa-i fie scoasa sonda care i-a ramas implantata dupa operatie. De atunci, intr-un an si jumatate, am mai fost de cinci sau sase ori la el, dar tot fara niciun rezultat. Inevitabil imi spunea ca baiatul nu e refacut si sa ma intorc mai tarziu. Am cerut si alte pareri, iar domnul Bizo ne-a spus ca Andrei s-a refacut in proportie de 98% si ca mai mult de atat nici nu se poate. Degeaba, pentru ca domnul Lucan a continuat sa ne spuna ca trebuie sa mai asteptam.

Starea lui Andrei s-a inrautatit

Intre timp, Andrei a inceput sa se simta tot mai rau si s-a ingrasat cu 12 kilograme din cauza bolii, iar durerile au devenit tot mai mari. Si ei mi-au spus ca e refacut si ca ar trebui operat, insa nimeni nu-si asuma asta. Mi-au zis ca doar domnul Lucan stie exact ce i-a facut lui A... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro