Marturia mamei baiatului batut de trei femei in scoala: "Vreau sa se faca dreptate". Replica: "El a chinuit groaznic copiii, ii dadea cu capul de calorifer"

Marturia mamei baiatului batut de trei femei in scoala:

"Politistii din cadrul Sectiei 3 Politie au fost sesizati de directorul unei scoli gimnaziale din municipiul Constanta asupra faptului ca un elev al respectivei unitati de invatamant ar fi fost agresat fizic, in pauza dintre cursuri, de doua femei, in varsta de 30, respectiv 37 de ani". Asociatia Elevilor din Constanta (AEC) a transmis ca incidentul ridica mari semne de intrebare cu privire la capacitatea unitatilor de invatamant de a asigura securitatea fizica a elevilor si au cerut ca Inspectoratul Scolar Judetean si Ministerul Educatiei sa faca anchete la aceasta unitate de invatamant. "Lovea copiii cu capul de calorifer" Dupa ce mama baiatului a postat pe Facebook imagini din timpul agresiunii, mai multi oameni de pe reteaua de socializare au comentat, subliniind ca elevul si-ar fi terorizat de fapt colegii, in timp ce conducerea scolii nu ar fi luat masuri.

acum 62 luni (31 Jan 2018)

Din marturia lui Mustafa, elevul batut, reiese ca doua dintre cele trei agresoare sunt mamele unor colegi de clasa. "Alaltaieri am mers cu mama unuia dintre copii si cu el acasa si radeam pe drum. Nu am mai vazut nimic, am cazut pe jos, dupa aceea au mai venit doua femei inalte si nu stiu ce s-a intamplat. Sora mea si un alt coleg s-au bagat in fata, iar doamnele acelea i-au lovit si pe ei. Au intervenit doamna de sport si doamna de romana", a mai declarat Mustafa. Ea povesteste ca "a venit un copil sa ma anunte ca e bataie, ca se cearta fratele meu cu niste copii, dar cand am ajuns acolo am vazut ca erau niste femei. Pe una am prins-o de maini si am dat-o mai in spate ca sa-mi pot apara fratele si in timpul acesta am luat niste pumni, nu stiu de la care dintre femei. Paznicul statea si se uita de la distanta. Nu stiu de ce mai este platit din banii parintilor nostri daca sta si nu isi face treaba.

Baiatul de 13 ani a fost transportat la Spital pentru ingrijiri

Mama elevului batut sustine ca pana la sosirea ei la scoala nimeni nu chemase politia si ambulanta si o acuza pe directoarea institutiei de invatamant.

Femeia recunoaste ca baiatul ei a avut in trecut diferite conflicte minore cu colegii, dar totul s-ar fi rezolvat intre copiii: "Au avut copiii un conflict intre ei, domnul diriginte sesizandu-ma.

Elev-problema

Doina David, directorul Scolii numarul 28 din Constanta a declarat pentru "Adevarul" ca Mustafa este un elev care "are cu mult peste varsta clasei, va implini in curand 14 ani, este in clasa a 5-a. A fost de foarte multe ori in conflicte, i s-a scazut nota la purtare si a ramas repetent pe motiv de invatatura, dar si de comportament". "Am avut nota scazuta la purtare anul trecut, pentru ca un copil mi-a facut peste 20 de sesizari, iar doamna director le-a acceptat", recunoaste Mustafa.

Directorul institutiei mai afirma ca cele doua mame erau in scoala pentru ca venisera sa se planga de c... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro