Marturia fostei iubite a copilotului Germanwings: Andreas Lubitz planuia "ceva ce va fi in memoria tuturor"

Copilotul zborului Germanwings 4U9525, Andreas Lubitz, i-a spus fostei sale prietene ca planuieste ceva atat de atroce incat numele lui va fi cunoscut de toata lumea, iar femeia a povestit ca tanarul se trezea uneori noaptea urland "ne prabusim!" Presa a mai scris ca barbatul pasionat de fitness urma un tratament pentru problemele de sanatate mintala si s-ar fi temut ca licenta de zbor i-ar fi fost ridicata daca operatorul aerian ar fi aflat despre caderile sale de ordin psihologic.

acum 112 luni (28 Mar 2015)

Copilotul zborului Germanwings 4U9525, Andreas Lubitz, i-a spus fostei sale prietene ca planuieste ceva atat de atroce incat numele lui va fi cunoscut de toata lumea, iar femeia a povestit ca tanarul se trezea uneori noaptea urland "ne prabusim!"

Intr-un interviu acordat cotidianului german Bild, Maria W., o insotitoare de bord in varsta de 26 de ani, declara ca atunci cand a auzit vorbindu-se despre accident, i-a "revenit in memorie" o fraza a lui Andreas Lubitz: "Intr-o zi voi face ceva care va schimba tot sistemul si toata lumea imi va cunoaste numele si isi va aminti de mine". Daca el "a facut acest lucru" este "pentru ca a inteles ca din cauza problemelor sale de sanatate marele lui vis de a lucra la Lufthansa in calitate de capitan si pilot pe curse de lung curier era practic imposibil", sustine ea.

Cand a aflat de prabusirea de marti a zborului Germanwings 4U9525, femeia si-a amintit de profetia amenintatoare a lui Lubitz.

Problemele personale si comportamentul ciudat erau atat de grave, incat femeii i s-a facut frica si a decis sa se desparta de Andreas Lubitz. Unele relatari de presa vorbesc despre faptul ca cei doi ar fi fost logoditi si ar fi existat planuri pentru a se casatori in 2016.

Informatiile uimitoare referitoare la o posibila planuire indelungata a prabusirii deliberate a avionului Airbus A320 dau greutate relatarilor referitoare la faptul ca Lubitz a ascuns afectiunile medicale de care suferea si care l-ar fi facut inapt de zbor, comenteaza dailymail.co.uk.

Daily Mail relateaza ca Andreas Lubitz ar fi cunoscut foarte bine regiunea din Alpii francezi in care s-a prabusit avionul Germanwings, dupa ce ar fi efectuat un curs de planorism in zona.

Andreas Lubitz a lucrat ca insotitor de zbor timp de aproape un an inainte de a deveni pilot si a fost tachinat de colegii sai pe aceasta tema.

Presa a mai scris ca barbatul pasionat de fitness urma un tratament pentru problemele de sanatate mi... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro