Marturia fiicei criminalului de la spitalul din Slatina: "Nu cred ca un om care nu e in deplinatatea facultatilor mintale poate sa lucreze in sistemul sanitar atatia ani"

Marturia fiicei criminalului de la spitalul din Slatina:

Intr-adevar, e de condamnat ca a luat viata cuiva, dar de ce s-a ajuns in punctul asta de a lua viata cuiva si de a-si curma viata intr-un mod in care... "A, ca era un om muncitor, priceput, stia sa faca de toate, da, dar in viata de zi cu zi el a fost un om violent si nu m-am asteptat la altceva cand am auzit cum s-a intamplat. Ne stia Politia, nici nu mai era nevoie sa dam adresa, spuneam doar numele, toata lumea stie asta", a povestit in continuare fiica, sustinand ca tatal sau a avut tot timpul aceasta problema cu femeile, si ca mama ei nu ar fi fost singura care a suferit astfel de tratamente.

acum 69 luni (5 Mar 2018)

Gabriela Ghenea are 34 de ani si este mama a doua fete, nepoatele lui Gheorghe Ghenea, nepoate pe care, spune femeia, tatal sau le iubea. O va face, in schimb, sora sa, cea care a si fost, de altfel, mai apropiata de tata si de familia acestuia. A postat, insa, pe contul sau de Facebook un scurt mesaj: "Poate nu ai fost un tata exemplar, dar ai fost cel mai iubitor bunic.

Parintii sai au divortat cand ea si sora ei erau inca mici, Gabriela crescand langa mama, in vreme ce sora sa, cu 4 ani mai mica, a beneficiat, o vreme, de ingrijirea bunicii paterne. Tatal si mama, despartiti in acte, au avut, de altfel, mai multe perioade de impacare, de fiecare daca cu gandul ca barbatul isi va tempera comportamentul agresiv. Tendinte - asta o stie toata lumea ca avea, dar ca se ajungea pana la punctul asta de a .... Eu n-am mai vorbit de doi ani cu el, ultima data l-am sunat de Craciun, am vorbit si-atat.

Femeia, desi ingrozita de gestul tatalui, cauta sa-i gaseasca acestui comportament explicatii si spune ca ar trebui sa fie neaparat investigate spusele din biletul de adio.

"E de condamnat ca a luat viata cuiva, dar de ce s-a ajuns in punctul asta ?!"

Gabriela spune ca nu stia, avand in vedere ca nu comunica foarte des cu tatal sau, ca ar trece printr-o perioada stresanta. "Nu stia absolut nimeni nimic, dar de ce nimeni nu ia in considerare biletul ala, de ce nu se depisteaza cine e persoana aia?! Pentru ca el nu intamplator a avut un bilet in buzunar si unul l-a lasat acasa, sa fie sigur ca cineva-l gaseste. Eu nu cred ca un om care nu e in deplinatatea facultatilor mintale poate sa lucreze intr-un asemenea mediu, poate sa lucreze in sistemul sanitar atatia ani, asta indiferent cate defecte avea tata. A lucrat si la Proiectari, dar nu poti sa spui ca era un om nebun, daca el a lasat in biletul ala, a spus ceva, inseamna ca el stie ceva, ceva ce-a dus cu el in pamant, ceva care ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro