Marturia elevei prostituata de dragul iubitului. Cum a ajuns o adolescenta de 14 ani cea mai cautata dama de companie

Marturia elevei prostituata de dragul iubitului. Cum a ajuns o adolescenta de 14 ani cea mai cautata dama de companie

Curtea de Apel Alba Iulia va da sentinta definitiva in dosarul in care trei hunedoreni au fost judecati pentru trafic de minori, victimele fiind adolescente de 14 - 15 ani, "vandute" pentru sex unui numar mare de clienti. "Minora precizeaza si ca era foarte chinuita de Marius Peti si determinata prin amenintari cu sinuciderea sau parasirea sa produca tot mai multi bani pentru acesta, ca a decazut foarte mult la rezultatele scolare si ca este foarte afectata de faptul ca parintii colegelor de scoala o considera pe ea vinovata si o evita. Cristina a mai declarat ca Marius Peti ii aducea droguri/iarba, o insotea la locatii, ii gasea clienti, ii cerea 50 la suta, o ameninta ca daca nu practica prostitutia o va parasi, o stresa sa faca tot mai multi bani, o ameninta ca se sinucide daca nu aduce mai multi bani, era agresiv verbal cu Adelina, o certa in legatura cu banii, a amenintat ca o va bate, pe Adelina a dus-o la Telus Frigescu care a trimis-o cu un taxi la numitul G.

acum 57 luni (10 Jun 2016)

Curtea de Apel Alba Iulia va da sentinta definitiva in dosarul in care trei hunedoreni au fost judecati pentru trafic de minori, victimele fiind adolescente de 14 - 15 ani, "vandute" pentru sex unui numar mare de clienti.

In acest dosar, la sfarsitul anului 2015, Tribunalul Hunedoara i-a condamnat pe Telus Frigescu (63 de ani) la trei ani si sase luni de inchisoare, pe Grigore Nebunu (62 de ani) la patru ani de inchisoare, iar in cazul lui Marius Peti (17 ani) s-a dispus masura educativa a asistarii zilnice pe o perioada de 6 luni. "Incepand cu toamna anului 2014, inculpatul Marius Peti (17 ani) a recrutat doua minore cu varste de 13 ani si 17 ani, eleve ale unor unitati scolare de pe raza municipiilor Lupeni si Vulcan si care proveneau din familii dezorganizate, in scopul exploatarii sexuale. Inculpatul folosea metoda "loverboy", dezvoltand o dependenta emotionala victimelor, iar ulterior le determina sa practice prostitutia, sumele de bani obtinute de acestea fiind insusite de catre acesta", informa DIICOT.

Telus Frigescu, prezentator al unei emisiuni tv la un post din Valea Jiului, si Grigore Nebunu au fost acuzati ca au savarsit mai multe infractiuni de proxenetism in forma agravanta si acte sexual cu minore, cu varstele cuprinse intre 14 si 15 ani, pe care le-au determinat sa practice prostitutia. Inculpatii puneau la dispozitia victimelor o garsoniera si, totodata, racolau clienti in vederea intretinerii de raporturi sexuale cu victimele minore, desi cunosteau faptul ca acestea sunt eleve de scoala generala, informa DIICOT. Profitand de faptul ca minora devenise dependenta emotional si afectiv de el, inculpatul i-a propus sa se prostitueze pentru a obtine venituri mari. Intrucat tinerei ii lipsea familia, aceasta provenind dintr-o familie dezorganizata si, pentru ca nu primea afectiunea si dragostea de care avea nevoie in familie, ea a considerat ca pentru a-i dovedi inculpatului ca il iubeste, trebuie ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro